Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:IV][Help]Gta mi się zacina

sawasnk7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że być może takich tematów była już masa, ale ja nie mam głowy, do takiego szukania rozwiązań.

Mianowicie chodzi mi o to, że przy moim podanym niżej sprzęcie GTA IV zacina na full detalach i nie tylko. ;/ Lekko przycina i to chyba wina grafiki, ale przy tej karcie?! Proszę o szybką pomoc.

Płyta Główna: ASUS M5A78L-M LX

Procesor: Amd Athlon II 455 3x3.30GHz

Karta Graficzna: HIS Radeon HD6770 Fan 1Gb GDDR5 PCI-E

RAM: Goodram DDR3 2x4Gb PC1333 CL9

System: Windows 7 Ultimate 64-bit

Próbowałem już z Game Boosterem, próbowałem zmieniać eventlog'a na ręczny, ale jedynie co pomaga to kilka klatek w górę, ale większych efektów nie ma.

Zapomniałem dodać, że próbowałem z patchem 1.0.7.0 bodajże. Dodam, iż komputer został zakupiony dosłownie 4 dni temu.

Weteran
Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/399811-gtaivtut-jak-zwikszy-ilo-fps-przydatne-programy/

łap to powinno pomoc

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Dzięki Ci wielkie :) Nie sprawdzałem jeszcze kilku programów. A nie wiesz, co może być przyczyną tego, że jak wgrałem patcha 1.0.4.0 to nie widzę napisów w menu oraz nie ma PL wersji, pomimo tego, iż uruchamia się jako spolszczenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...