Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Spoiler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi mi tu o napisanie w spoilerze. A go odczytanie. Mam tylko button spoiler który po kliknięciu zmienia się na Pokaż i więcej nic sie nie dzieje. Ponowne klikniecia też nic nie dają.

Opublikowano

Wyłącz ciasteczka.

Chyba wyczyść.... Konto w pełni aktywowane. Nie działa na Chromie i na Firefoxie. Strona załadowana do końca.

Nadal mi się nie rozsuwają..

Opublikowano

wyłącz blokowanie skryptów javaskrypt w czymkolwiek tam blokujesz, antywirku , programie czy firewallu

przeczyszczenie plików tymczasowych w przeglądarce też może pomóc

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Weteran
Opublikowano

Zawsze możesz dać 'Odpowiedz' na jaki tam chcesz post i zobaczysz zawartość spoilera..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zauważyłem, że spoiler działa, ale przed taki błyśnięciem czarnym przy ładowaniu strony. Może to wam pomoże. W przeglądarce jest włączona obsługa JavaScript.

Opublikowano

w jakich przeglądarkach to sprawdzałeś ? sprawdz na innych też jeśli nie użyłeś ich

jak pisałem wcześniej musisz mieć jakieś pluginy czy dodatki blokujące akurat spoilery albo antywirus blokuje to go wyłącz całkowicie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ani java ( java i java skrypt to nie związane z sobą rzeczy ! ) ani flash nie są nawet potrzebne do uzycia spoilera więc to nie z tej strony problem, tylko i wyłącznie coś z jego systemem albo przeglądarką że są blokowane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Używam chrome.

Zezwalaj na wykonywanie kodu JavaScript w witrynach

Mam to zaznaczone, i wyłączony cały antywirus i nadal nie rusza się ;/ Mam to też na innych forach, więc to nie sprawka mpc. Sprawdzałem na Firefoxie i jest to samo.

Opublikowano

ani java ( java i java skrypt to nie związane z sobą rzeczy ! ) ani flash nie są nawet potrzebne do uzycia spoilera więc to nie z tej strony problem, tylko i wyłącznie coś z jego systemem albo przeglądarką że są blokowane

Co z tego że nie ma z tym nic wspólnego. Czasem źle zainstalowane crashują przeglądarkę więc warto sprawdzić wszystko.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...