Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Playspan, Poradnik.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema!

Otóż niektórych userów dręczy pytanie "Czemu nie dostałem 100 pkt na start!?" Znam odpowiedź na to pytanie!
Tak! Masz racje! Już nie będziesz musiał pisać 100 takich samych tematów z pytaniami "dlaczego"!
Wystarczy rozwinąć pasek "Narzędzia" w twojej przeglądarce, wybrać "Wyczyść historie przeglądania" i ustawić żeby czyściło ciasteczka (cookies jeśli ktoś nie wie co to jest.)
Widzisz? To takie proste! Jeśli znasz język polski przynajmniej w stopniu dobrym, masz szanse nie mieć już problemów z tym problemem.!

Poradnik ze zdjęciami (dla naprawdę mniej kumatych).
Nie martw się, nikt nie będzie się z Ciebie śmiał że nie umiesz bez zdjęć, wkońcu większość userów musi uczyć się z obrazków :>

post-26386-1250939311_thumb.jpg

post-26386-1250939327_thumb.jpg

post-26386-1250939339_thumb.jpg

UWAGA!!!

ISTNIEJE OPCJA DLA NAPRAWDĘ ZAAWANSOWANYCH (czyt. wszystkich nie-pijawek)
Gdy jesteś w przeglądarce wystarczy kliknąć Ctrl + Shift + Del

post-26386-1250939678_thumb.jpg

a przeskoczysz odrazu do okienka:

post-26386-1250939339_thumb.jpg

Koniec!!!
Wiem że było bardzo trudno, więc jeśli Ci się udało, możesz uspokoić się analnie.

Pozdr

PS. Jeśli był już taki temat/poradnik proszę usunąć ten temat.

Być zajebistym...

Opublikowano

Śmiechowy poradnik xP. Słuchaj, a moze Ty będziesz znał odpowiedź na moje pytanie i mi pomożesz? Otóż konto założyłem, punktów 100 dostałem za rejestrowanie się na podanych przez nich stronach również dostałem pkt (łącznie mam 153). Do premium na 3 dni brakuje mi 47 a zostały mi już tylko 2 reklamy jedna za 3 pkt druga za 2x. Czyli na chłopski rozum pkt na premium mi nie styknie. Uważaj! Skup się xD Tutaj pojawia się moje pytanie dlaczego po zmianie proxy nie dostaje nowych reklam tak jak w przypadku gamefirsta? (na GameFirst nabilem ponad 3k pkt). Testowałem parę proxy z Wielkiej Brytanii, Holandii, Francji, Niemiec, US i nadal nic =/

@Edit no niestety G1 już wykorzystałem łącznie z promo codami za każde 500 pkt

2@Edit hah xD dostałem parę reklam na playspanie tyle że z japońskiego proxy xD Może komuś się przyda 210.128.68.39 8080 (jest jedna reklama po ang za 42 pkt)

@Down Testowałem parę metod nabijania pkt na gamefirst. Najskuteczniej jest zakładać gmaila wejść na np francuskie proxy i zakładać po 7-8 kont na seafight i dark orbicie (więcej pkt niż za 7 kont nie dostaniesz). Później zakładasz nowego maila i wchodzisz przez inne proxy np niemieckie i tak cały czas. Gdy skończą mi się bronie i będę potrzebował większej ilości kredytów zacznę testować inne reklamy. Btw można robić taki myk, że gdy skończą Ci się reklamy na Twoim główny koncie, a chcesz mieć promocody zakładasz nowe konto i nabijasz sobie z 1000 pkt (czyli 2 x promocode) po czym używasz ich na swoim głównym koncie ^^

Opublikowano

nie wiem....

kiedyś mi to leciało...

zrobiłem sobie ok. 40 premek każda na 3 dni...

zostało mi 7 xD

teraz chciałem dorobić, i tak samo mam ;/

a na gamersfirst max zdobyłem 300 g1 ;/

jak chcesz możemy się zamienić jakoś xD

ty mi dasz trochę g1, ja Ci dam trochę premek

@edit

a ty jak nabijałeś te g1 ?

tak jak jest w tutorialu? kilka razy tę samą reklamę (darkorbit, seafight) czy dużo innych reklam?

Być zajebistym...

• 2 lata później...
Opublikowano

To zdjęcie z klawiaturą mogłeś już sobie darować aż takiego niskiego poziomu to na forum nie ma...

Co do tut'a jest to podstawa dla osób które korzystają z playspana ale zieloni na pewno powinni docenić ten poradnik i go przestudiować. Natomiast bardziej kumaci użytkownicy mają to w małym palcu ;]

Oczywiście zostawiam Like

1376848905-U377559.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...