Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] Skrypty PHP

Machniuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witajcie!

Od dawna interesuje się tworzeniem dynamicznych witryn internetowych więc chciałbym rozpocząć sprzedaż systemów praktycznych jak i skryptów. Jestem w stanie stworzyć jaki kol wiek projekt w języku PHP przy wykorzystaniu najszybszej bazy danych SQL - MySQL.

Co za tym się kryje? - Panele gracza, użytkownika, administratora, Fora dyskusyjne, Portale społecznościowe, Download, i wiele więcej! Tego jest na prawdę dużo, nie jestem w stanie wszystkiego napisać.

Ceny są małe jednak wszystko zależy od twoich oczekiwań. Nie ustalę ceny w tej chwili, przedstaw mi opis projektu a ja go z chęcią wykonam!

Płatności przyjmuję przez przelew internetowy (mój bank - iPKO) oraz paypal.

Każdy skrypt bądź system (jak kto woli) będzie wystawiany na allegro! Zapewniam 100% bezpieczeństwa, dotrzymania słowa i kontaktu.

Kontakt:

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...