Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MusicNetwork- podziel się swoja muzyką

crow92pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem Was serdecznie zaprosić na portal który stworzyłem w ostatnim czasie, mam nadzieję że Wam się spodoba. Piszcie tu swoje opinie jeżeli chcecie i oceniajcie.

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na nowo powstały portal Music Network w którym możesz podzielić się swoją ulubiona muzyka. Portal ma niecały tydzień, a mamy już 700 fanów na Facebooku. Liczymy na Was i na każda nową osobę która podzieli się z nami swoja muzyką oraz dołączy do nas na fanpage. [/align]

logo.png

Music Network

Opublikowano

"Share you music style", tak, dziel się swoim gustem muzycznym na stronie takiej jak demotywatory. I tak każdy do tego wybierze Last.fm :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nazwa nie pasuje do strony, takich stron mimo wszystko jest pełno, nie zrobiłeś nic oryginalnego. Dobrym dodatkiem byłoby dodanie kategorii gatunków muzycznych, np. oddzielna dla Rapu, Metalu, Reggae i innych.

ipo8ba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...