Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Single Player Commands

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem ciekawy bo słyszałem że jeżeli mam wgrany/ne jakies inne mody to SPC nie działa albo Crashuje minecrafta

ja chciałbym SPC razem z jednym modem pt. Smart Move

czyli w ym modzie moge sie czolgać itp

więc czy to prawda bo jeżeli tak to kiepsko ;/

acha ale to jeszcze by uszło ale czy jeżeli wgram texture packa i zrobie go programem MCpatcher to SPC zniknie lub Crash?

Opublikowano

ja mam np. wgrane moze z 10 modow w tym SPC , planes mod, vehicles mod, too many items ... i jakos nic nie crashuje ani nic

a co do mcpatchera

musialem go uzyc zeby troszke poprawila mi sie tekstura (Sphax Purecraft czy jakos tak) ale potem sie ani nie crashowal ani nic

tylko zanim zaczniesz robic moda to zrob sobie kopie zapasowa nawet samego minecrafta.jar

no to tyle z mojej strony

pozdro

maxxam11

PS.licze na like :P

mca.png
Opublikowano

W przypadku SPC i SmartMove jestem prawie pewien że gra działa, tyle że SPC podczas gry przestaje działać, tak jakbyś niemiał go wgranego.

2623962_o.gif Zbieram Plusiki + =D

Opublikowano

W przypadku SPC i SmartMove jestem prawie pewien że gra działa, tyle że SPC podczas gry przestaje działać, tak jakbyś niemiał go wgranego.

ale jak to przestaje działać?
Opublikowano

Chodzi mi o to, że SPC wogóle nie działa, jakbyś go nie miał :) można przeinstalowywać tak żeby SPC działało ale wtedy SmartMove nie działa i do tego nie można włączać F5 bo crashuje gre xD

2623962_o.gif Zbieram Plusiki + =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...