Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Pobieranie plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się wrzucić pliki na serwer CBA tak, żeby ludzi mogli pobierać ten plik i czy ktoś by mógł mi pomóc ze zrobieniem ogólnie MyBB i wgl, bo jestem w tym nowy, a chodzi mi o to, żeby udostępniać tam swoje programy itp. W przyszłym, można powiedzieć już w tym tygodniu będę wydawał grę i chciał bym ją udostępnić, ale na swojej stronie już.

Jeżeli ktoś się zna na tworzeniu stron i wgl i mógł by mi pomóc z wrzuceniem tam stylu i wgl, wgraniem go to proszę o kontakt na PW.

PS. nie koniecznie na cba, ale żeby był darmowy, a chociaż dobrze by było, ale piszcie i tak, bo jak coś to mogę płacić za serwer, tylko nie jakieś duże pieniądze.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Zrób sobie katalog download na ftp, wrzuć do niego takie pliki jakie chcesz, aby pobrać plik należy wpisać:

twojanazwa.cba.pl/download/plik.rar 

A co do MyBB - załóż nowy temat w skryptach, bo to mija się z działami.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Covver, wszędzie się da wrzucić pliki. Ty tu mówisz o systemie downloadu, w gotowym CMS-ie - PHP Fusion. Nie polecam.

Lepiej zainstalować Drupala, i zrobić tak jak mówiłem wcześniej.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A umiał by ktoś to zrobić mi ?? Chodzi mi o zainstalowanie całego stylu z logowaniem się i wgl, najlepiej na cba.pl

Opublikowano

W cba.pl masz możliwość automatycznego wgrania cms-ów, blogów, galerii itd.

Tam sobie wybierasz czy chcesz CMS, blog etc. oraz jaki. Ty chcesz CMS, to zainstaluj PHP Fusion, jeśli blog to Wordpress.

Później wejdź na swojastrona.cba.pl i zacznij instalacje. Jeśli nie będziesz wiedział o co chodzi z bazą danych/użytkownikiem itd. To w swoim panelu znajdziesz zakładkę z mysql, tam tworzysz bazę, użytkownika oraz dostajesz/wpisujesz hasło do bazy.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

a mógł byś mi to zrobić ??

Jak bym ci dał login i hasło jak coś ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...