Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] nowy DLC już w drodze, co o tym sądzicie?

Grzes111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na stronie poświęconej o grach pojawił się artykuł, że niby ma w najbliższym czasie pojawić się nowe DLC

http://g4g.pl/pl/battlefield-3-nowe-dlc-juz-drodze

co o tym sądzicie? osobiście cholernie się cieszę, co prawda powinni zająć się najpierw podstawką, ale to nieszkodzi wedłóg mnie wypuszczeniem nowego DLC :)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Po części się ciesze nowość fajna rzecz tylko mam pytanie co to DLC ? i pewnie też ten dodatek będzie kosztował ; (

Opublikowano

A kto tu mówi, że będzie za darmo? :D

ja w inne części bf'a nie grałem, ale mam zamiar nadrobić zaległości, więc zwisa mi z jakeij części one będą :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Zacytuję wypowiedź z forum bf3.

"A ja się pytam co do kur@# nędzy zrobią z tymi freezami? masa ludzi ma z tym problem... w 80% jest to problem z punkbusterem -.-, nikt nie ruszy dupy żeby to naprawić?".

Niee_Zioom.png
Opublikowano

Zacytuję wypowiedź z forum bf3.

"A ja się pytam co do kur@# nędzy zrobią z tymi freezami? masa ludzi ma z tym problem... w 80% jest to problem z punkbusterem -.-, nikt nie ruszy dupy żeby to naprawić?".

Dokładnie, EA, DICE ma w dupie problemy, chcą tylko zarobić. Przytoczę tutaj przykład cheatera, który był reportowany z tysiąc razy chociaż dalej pogrywa na jednym serwerze, oczywiście adminów nie ma bo po co. Jedyne co Support mu zrobił to wyczyścił staty, normalnie gość AIM, WH chuj wie co jeszcze co a oni zamiast banować to wyczyścili mu staty.

mjwpat.png

Opublikowano

Dokładnie, EA, DICE ma w dupie problemy, chcą tylko zarobić. Przytoczę tutaj przykład cheatera, który był reportowany z tysiąc razy chociaż dalej pogrywa na jednym serwerze, oczywiście adminów nie ma bo po co. Jedyne co Support mu zrobił to wyczyścił staty, normalnie gość AIM, WH chuj wie co jeszcze co a oni zamiast banować to wyczyścili mu staty.

zapłacił więc zbanować nie mogą, bo by ich pozwał czy coś :D

czyli trzeba odkładać kolejne 50 zł :D

i oby tylko 50 zł hehe :D

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

zapłacił więc zbanować nie mogą, bo by ich pozwał czy coś :D

Co ty pierdolisz. Zobacz ile osób dostało bana na csie. Valve by zbankrutowało jakby każdy szedł do sądu za zbanowanie.

Nie czytałem regulaminu bf3 ale na pewno jest w nim zawarty punkt o cheaterach i o postępowaniu z takimi panami, sami się na to zgadzali.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

dodatek ma dawać miasta typu Nowy york, los Angeles SAN Francisco itp. ma sie nazywać all nazywa

Opublikowano

zapłacił więc zbanować nie mogą, bo by ich pozwał czy coś 

Co ty pierdolisz, już widać że połowa polaków nie czyta umowy zawartej w instalce. DICE, EA zastrzegło sobie prawo do banowania. Tak jest od początku Serii gier multiplayer na świecie.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

zapłacił więc zbanować nie mogą, bo by ich pozwał czy coś 

Co ty pierdolisz, już widać że połowa polaków nie czyta umowy zawartej w instalce. DICE, EA zastrzegło sobie prawo do banowania. Tak jest od początku Serii gier multiplayer na świecie.

A ty czytasz ? xD xD xD xD xD

Niee_Zioom.png
Opublikowano

Cieszę się że wychodzi nowe DLC, Ea do BF'a wypuszcza dodatki z wyższej półki.

Hah dobre oni i z wyższej półki super za 4 mapy i kilka broni 50 zł <śmiech na sali> to jest warte rozumiem dlc gdzie dodają 6 map i 15 broni to moge dać te 50-80 zł. EA robi dlc aby tylko zarobić szybko byle było.

final.jpg

Opublikowano

hmmm, a wy myślicie, że oni ku***a za 10 zł zrobią wam 4 w ch** wielkie mapy? przecież to nie robi się kilka minut, normalna cena, i jeszcze z tymi zniszczeniami... trzeba to zaprojektować a wy chcecie za kilka zł...

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

Hah dobre oni i z wyższej półki super za 4 mapy i kilka broni 50 zł <śmiech na sali> to jest warte rozumiem dlc gdzie dodają 6 map i 15 broni to moge dać te 50-80 zł. EA robi dlc aby tylko zarobić szybko byle było.

Jakby chcieli zarobić za byle co to by wystawiali co rok jakieś kurwerstwo w które by ci się grać nie chciało.

Tomekrusz.png
Opublikowano

mam pomysł :)

idź wyp***j na pole i haruj 8 godzin na zimnicy za najnższą krajową (porównanie do pracy ekipy DICE jaką ty byś chciał), ciekawe czy byś to zrobił za 5 zł/godz

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

Wasze tzw. freeze są spowodowane słabym kompem :) Ja mam mocnego kompa i 0, kompletnie 0 problemów z BF3.

Jestem fanboyem BF3 i kupię każdy dodate co wyjdzie :)

Opublikowano

Wasze tzw. freeze są spowodowane słabym kompem :) Ja mam mocnego kompa i 0, kompletnie 0 problemów z BF3.

Idź spierdalaj idioto jak masz pierdolić nie potrzebne farmazony

na wysokich 64 osoby po 50 fps a ty mi kurwa wyjeżdżasz że za słaby komputer, zobacz se jakie są minimalne wymagania.

i porównaj je do

i5 650

gtx 560ti

8 gb ramu.

Freezy są spowodowane winą punkbustera pajacu a nie komputera.

Jeszcze raz pierdoli się w głowę i nie wypisuj bredni które przeczytasz od jednego czy drugiego kowalskiego.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

błysłeś tępotą ;)

mazak opanuj emocje

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

Hmm... wy tu gadu gadu że DLC od Ea to zdzierstwo, tak więc popatrzcie sobie na CoD'a: Tam dostajesz TYLKO 4 mapy i nic więcej. W Battlefieldzie dostaniesz te 4-5 map, bronie, pojazdy. Różnica jest? A cena taka sama, więc wiecie...

aqcu39P.png
Opublikowano

Hmm... wy tu gadu gadu że DLC od Ea to zdzierstwo, tak więc popatrzcie sobie na CoD'a: Tam dostajesz TYLKO 4 mapy i nic więcej. W Battlefieldzie dostaniesz te 4-5 map, bronie, pojazdy. Różnica jest? A cena taka sama, więc wiecie...

Cod to może odgrzewany kotlet ale wejdź na forum coda i znajdź na pierwszej stronie chociaż jeden report czy uwaga o błędach ze strony wydawcy.

Kolejna sprawa cod ma więcej graczy BO NIEMA TAKICH PROBLEMÓW jak battlefield, i tu niema co się spierać bo to fakt :).

Nie wiem jak dla was ale mi podobają się tryby w codzie które są od 5 części jak się nie mylę mam tu na myśli zombi/ survial.

Tak jak pisałem pierwszy i ostatni raz kupiłem jakąś grę do dice.

Niee_Zioom.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...