Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doświadczenie w happy harvest

spider175

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc!

Mam pytanko zna ktoś sposób na szybkie wbijanie poziomów doświadczenia w happy harvest na nk?

Tylko nie piszcie że nie ma bo koleś wbił 3 poziomy w 1 wieczór sam widziałem(od 162 do 165) pytałem go ale ogólnie podaje że jest jakiś rosyjski programik wie ktoś coś na ten temat??

Opublikowano

nie mówie o hacku pytam czy cos wiecie na ten temat niemozliwe jest wbicie tylu leveli w tak krotkim czasie tym bardziej ze mial posadzone sloneczniki wchodze za 5 minut a tu ani slonecznikow a levele 3 do przodu

Opublikowano

Poradzę Ci sadzenie roślinek. 1 - 2 lvl w ciągu dnia.

Zasada jest prosta kupujesz np. Wiesiołek Miłości dostajesz doświadczenia 55/ na sezon To jest bardzo dużo

Kup najlepiej tyle tego ile masz pola np. kupujesz 23 sztuki Wiesiołka dlatego że masz 23 pola.

A do tego dokup sobie Zwykły nawóz

Ten Wiesiołek dojrzewa 2godziny 30 minut dajesz go nawozem zostaje Ci tylko 1godzina 30 minut tyle to sb przeczekaj

potem tylko idzie zwykly nawoz

Opublikowano

Dobra dzieki za rade ale nie potrzebuje jestem na poziomie 168 wiec wbicie 1 levela w 1 dzień jest niemożliwe chyba że masz kase i kupujesz kwiaty potem rozowy nawoz itd.do perciozom nawet kupujac te rosliny o ktorych mowisz i sadzisz i zwykly nawoz 1.5 godz.podsypujesz do konca i zbierasz to najpierw przelicz a potem sie wymadrzaj mam 35 pol sadze wszystkie i z 1 zbioru mam 1925 punktow to *12 choc te *12 ciezkie do zrobienia to daje razem 23100 punktow a ja do wbicia levela potrzebuje ponad 30000 wiec wbicie 2 leveli nie korzystajac z platnych kwiatow jest nie do zrobienia

Uczeń
Opublikowano

ja tez z checia cos bym "przygarnal" jakas porade na exp w hh :] sam mam 146 poziom i faktycznie za dlugo juz mija zeby przeskoczyc lvl :(

Opublikowano

załamuje mnie twoja zdolnść liczenia jakie x24 uruchom szare komórki kto normalny siedzi non stop na nk? poza tym czekałeś godz. i trzeba było podsypać zwykłymi więc nie pisz że *24 zakładając ze spisz 6 godz.no chyba że nie musisz albo jesteś tak nawiedzony że wstajesz co godzinę zostaje 18 myślę że 10 zbiorów w ciągu dnia to max więc nie błyszcz i myśl co piszesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...