Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Jakiego Championa Kupić" kilka spraw

AszinoPL

Jakiego Championa kupić  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usun?c temat ?

• Tak
      17
    • Nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sprawę z tym tematem ponieważ sądzę ,że jest on nie udany

1. Spam aż boli. Co 2 strona i ludzie pytają o to samo

2. Pytania bez odpowiedzi. Czyli w większości jest tak ,że ktoś pyta i nikt nie odpowie i tak spamuje pytając wciąż o to samo.

3. Przecież każdy wie co lubi. Postacie AD/Ap i tak dalej

4. Zamiast tego powinien być temat o + i - postaci ! który jest kontrolowany!

Podsumowując sądzę ,że ten temat jest NIEUDANY większości robi tam burdel więc proszę modów o przemyślenie sprawy dodaje również ankietę co wy o tym myślicie wypowiadajcie i wybierajcie czy chcecie aby temat został usunięty !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

wg mnie temat: ,,Opisujemy ulubione postacie'' bylby lepszy. Wpisujemy tam + i -, dlaczego nim gram, za co go lubie, kogo kontruje, może kilka SSów z gry lub filmik co myslicie?

@topic a ,,Jakiego championa kupic'' lepiej usunac, bo to jest temat w ktorym jest pelno spamu i ludzie tylko tam nabijaja posty.

Opublikowano

Jestem za usunieciem, jak i przeciw. Za, bo wiadomo: spam. Przeciw, poniewaz ludzie uzyskuja szybka odpowiedz kogo kupic. Co do "ludzie ytaja o to samo": czesto ktos musi napisac, bo takie odp jak: "on jest fajny, kup go" "dobry jest" czesto nie wystarczaja. Tak ogolnie to pomysl dosc dobry. Moderatorzy mogliby cos zrobic w stylu lol.pl(tak wiem reklama innej strony, ale i tak kazdy grajacy w lola ja zna), gdzie kadza postac ma cos na rodzaj odrebnego forum, w ktorym ludzie zakladaja tematy typu: tutoriale, zalety i wady, nerfy, buffy itp.

Przepraszam za bledy, ale pisze z telefonu ze zjeb*na QWERTY

7m9a.png

Opublikowano

Bez sensu robić tyle działów... za mało jest tutaj osób, które "dobrze" grają w lola. (bez obrazy)

IMO powinien powstać temat z + i - każdej postaci. Komu by się to chciało robić w sumie...

Jak narazie ten temat powinien zostać.

Opublikowano

Temat jest bez sensu po jakimś czasie każdy go będzie olewał i robił nowe.Po drugie spamu nie ma, a jak jest jest to wina moderatorów którzy nie dbają o dział.

Opublikowano

Jestem za usunięciem bo masz całkowitą rację większość nie przeyjrzy 2 strony wcześniej i jeszcze mało kto odpowiada każdy tylko nabija posty

<>

Opublikowano

chcialem odrazu kliknac "nie" ale kiedy przeczytalem to co napisales stwierdzilem ze masz racja lepiej opisac wszystkie postacie w 1 topicu i aktualizowac w razie zmian.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie idei powstania tego tematu.

Służy on temu, aby doradzić początkującym (Choć nie zawsze) graczom która postać będzie dla nich odpowiednia (O ile podadzą owe informacje).

Oczywiście, postaram się coś z tym zrobić, ale jeżeli użytkownicy chcą wziąć sprawy w swoje ręce (sensus12 - Zakładanie bezsensownych tematów) to definitywnie damy sobie z tym spokój i będziecie żyć w... burdelu?

Rozważę sprawę związaną z tym tematem z innymi moderatorami (Choć z powodu urlopów aktualnie jestem sam), lecz przesyłajcie mi na PW pomysły rozwiązań spam'u itd. Oczywiście nie wchodzi w grę podanie link'u lub przekopiowanie całego tekstu z innego forum, bo to jest zwyczajna kradzież/spam (sensus12...).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...