Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Golcem pytanie do doswiadczonych graczy !

AminOO123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem golca na handlu miałem już przygotowane 16 lf3 3 irki 5 flaxów w dronach mp1 osłonki same za kredki te najlepsze a druga konfa za kredki napendy tez najlepsze ! Powiedzcie jak najlepiej uzbroic swojego golca myslałem ze z golcem bede lepszy i nie dam sie tak łatwo ubic a tu sie nie wiele zmieniło ! Jak najlepiej sie rozwijac gdzie expic jak zdobyc uridium najszybciej nie eski czy co iinego chodzi mi o alieny ! Podzielcie sie swoim doswiadczeniem wale około 2,700 hita plus ponad 10 do 11 tys z eko !

Opublikowano

powiem tyle uridium najłatwiej zdobyć bocąc musisz mieć pierw najlepiej 8 irków potem 31 LF3 i 16 osłonek minimum potem profil to powinno się przydać na początek

Opublikowano

Wygrałem golca na handlu miałem już przygotowane 16 lf3 3 irki 5 flaxów w dronach mp1 osłonki same za kredki te najlepsze a druga konfa za kredki napendy tez najlepsze ! Powiedzcie jak najlepiej uzbroic swojego golca myslałem ze z golcem bede lepszy i nie dam sie tak łatwo ubic a tu sie nie wiele zmieniło ! Jak najlepiej sie rozwijac gdzie expic jak zdobyc uridium najszybciej nie eski czy co iinego chodzi mi o alieny ! Podzielcie sie swoim doswiadczeniem wale około 2,700 hita plus ponad 10 do 11 tys z eko !

teraz najlepiej włącz sobie bota na swojej mapie x-8(mając nadzieję że masz 12lvl[bez obrazy oczywiście]) bo Ivan dał na jakiś czas darmową licencje dla wszystkich..

Ściągnij z kbotik.com zarejestruj się na jabberze wpisz w bocie swoje pasy i miłego latania:)

Co do kolegi wyżej to bardziej się opłaca najpierw elitarne wyposażenie zrobić bo irki bez wypo dużo ci niedadzą

Więc bij StrauneR i Boss StrauneR na x-8(tam najmniej się pada) kupuj wyposażenie później irki a potem Profil rozbuduj i dalej bez bota nawet nieźle idzie zarobić:)

(liczę że pomogłem[i na lajka przy okazji:D])

PL2 VRU

Opublikowano

A ja Ci powiem że takie konto olej... odpal PBDO póki jest za free i zbieraj boxy nowym kontem na x-1 nie bijąc alienów, bez problemu powinieneś zebrać ok 60 tys. uri dziennie leonkiem. Za tydzień max 2 masz FE bez PP. Samo FE nic już dzisiaj nie daje, musisz mieć rozwinięty minimum na maksa obronę w PP i ulepszone na max irki by nie padać. Irki kupujemy za uri a ostatnie 2-3 na handlu by nie tracić kasy. Tyle by nie padać a żeby bić innych to inna bajka :) dłużej trzeba bocić i tyle.

Opublikowano

odpal PBDO póki jest za free i zbieraj boxy

A tym PBDO można normalnie skrzynki zbierać bez wpisywania na darmowej wersji?

PL2 VRU

Opublikowano

Fakt ostatnio bardzo się zmieniło... bez wykupionej anty-captcha zbieranie prawie nie ma sensu a bijąc tylko alieny złapanie warna jest prawie gwarantowane. Skryptów kontroli kont nikt jeszcze nie rozgryzł... sam puściłem w tym samym czasie dwa konta na tej samej mapie x-1... jedno lata sobie dalej a drugie załapało warna po tygodniu i zostanie tylko do kredek. To samo dotyczy captcha na jednym koncie prawie go nie ma i a innym wywala co 5 min. Konfiguracja statku była oczywiście ta sama, czas założenia różnica z 15 minut, mapy te same, KBot, tylko zachowanie całkiem odmienne. A więc lepiej założyć na raz kilka kont i wtedy jest większa szansa że coś z tego wyjdzie a konta z warnem puszczamy jeszcze na boty by zrobić poważanie i mamy fajny klan kredkowy... zawsze coś

Opublikowano

Nie wiadomo jak działa skrypt antyy botowy , nikt tego jeszcze nie rozgryzł i sądze że dopiero gdy jakies info od bp wypłynie będzie można tak wnioski wyciągać. Póki co nawet ci co na pare godzin botka puszczali warna dostali. Nie wiadomo , może admin rzeczwiscie lata po mapie niewidoczny dla graczy jak i w kbocie , może robi jakie zdjęcia , może wysyła "wlasną captche tzn. np. taka długa albo jakies zdanie , ma przygotowane na kazdego gracza , a kto nie wpisze = warn). Tu można by było wiele tez stosować , obmyślać , porównywać sposoby bocenia , ale nie sądze abyśmy do tego doszli. Tezy graczy i tak jak widzicie , np. ze zmianą mapy się poprostu nie sprawdziły , bo nawet najostrożniejsi dostali warny.

pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...