Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie pytanie

zydek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wiec tak. Czy jesli pobiore level hacka i odblokuje sobie wszystkie bronie +max level broni ( ewentualnie jeszcze tytuly i emblematy) to bd mial bana.? level mnie wgl nie interesuje, levela nie chce. ;) Prosze o szybko odp. ;) Poleca 3 lajki, z 3 roznych kont :D

Opublikowano

ALe invinity przed premiera mowili o tym, ze level hackerow tez bd banowali, ja chce tylko level broni, i tytuly i emblematy. i pytanie. JAKA MAM SZANSE NA BANA?

Opublikowano

A moglbym prosic o takowego Linka do level hacka, ktory do mi level broni oraz tytuly i emblematy.? ;) nie chce pobrac jakiegos zlego, za ktorego bd mial bana ; /

Opublikowano

Dzieki wielkie. ;) Lajk. ;)

A jest jakas polska wersja.? :P Nie chce tutaj czegos namieszac, i dac sobie levelow oraz prestizow ;d

Opublikowano

Nie ma Polskiej wersjii.

Postaram się tobie napisać co musisz zrobić :)

To jest strasznie proste:

Włączasz Hacka ------> Trainer -----> All Weapons Pro.

Grasz kilka meczy żeby ci się zapisało.

Jak pomogłem polub i ten post! :)

Tomekrusz.png
Opublikowano

No dobra, dzieki. ;)) Sorki, nie zauwazylem ;p Kolejny like :P

@ Edit :

Mam problem. Wlaczam gre. wlaczam hacka. wlaczam trainers klikam All weapons pro. I nic. kliknalem 15 custom clas dziala. nie dzialaja bronie. ;/// Co zrobic.? ;/// Prosze o szybka odpowiedz bd lajki.! ;///

Edit 2 @

Dalje tylko do konca pierwszego levela. ale shit. ;// Pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...