Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki 2010 Jerry Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak ... Być może taki temat był nawet nie jeden ale ja nie mogłem nic znaleźć. Postawiłem server 2010 na plikach jerrego, wszystko pieknie śmiga Z kompa na ktorym server stoi zaloguje sie na lajcie i wgl,ale z innego juz nie da rady serv robiony na COMODO UNITE VPN sieć zrobiona tu i tu podpiety 2 kompy spoko... klienty te same praktycznie na tym 2 kompie zmienialem serverinfo raz z koncowka sto raz normalne ale i tak nic... cały czas server nieosiagalny i jest błąd, portmapa nawet odpalilem i poodblokowywalem porty ale i tak nic :( Moze Wy mi coś podpowiecie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a to serwer Hamachi ?? , ta druga osoba jest w tym Hamachi ??

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

a to serwer Hamachi ?? , ta druga osoba jest w tym Hamachi ??

To jest serv stawiany na COMODO VPN to coś w stylu hamachi ale zupelnie inny program i tak oba komputery są w tej sieci ale drugi komputer za nic nie może połączyć sie z servem poprostu mam " ..." przy ch ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

COMODO VPN to to samo co hamachi tj działa na tej samej zasadzie więc ustawienia takie same , i nic to nie robi :P

to ze masz. ... przy ch nie oznnacza ze nie idzie wbić , w root ustawiasz sobie =)

Opublikowano

COMODO VPN to to samo co hamachi tj działa na tej samej zasadzie więc ustawienia takie same , i nic to nie robi :P

to ze masz. ... przy ch nie oznnacza ze nie idzie wbić , w root ustawiasz sobie =)

Dobrze wiem że sobie ustawiam to w root ale mi chodzi o To ze masz 2 kompy ktore sa w tej glupiej sieci COMODO i ten 2 nie moze wbic na server a ten na ktorym jest serv wbija na lajcie ale to nawet jak mam wylaczony comodo to wbijam wiec cos jest nie tak w ustawieniach tylko ze w opcjach mam wybrane siec comodo a w bazie danych tez pozmienialem wszystko tak jak w tutku wiec teraz nei wiem o co chodzi ... ze nie moge z tamtego wbic ... kiedys robilem na hamachi to raczej dzialalo ale to dawno robilem jeszcze na plikach 2006 Nie ogarniam xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...