Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamer mod na DH + glowne konto na PLu?

makar2145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dla doswiadczonych uzytkownikow kamer moda ktorzy zaryzykowali, a mianowicie chce wiedziec czy odpalaliscie 2 okna metina

- Okno 1 - kamermod (np. fishbot, DH)

-Okno 2 - Normalny metin PL, główna postać

Jezeli tak to czy dostaliscie Bana?

Czy trzeba dodatkowo HS'a blokac?

Opublikowano

nie nie trzeba ale najlepiej zmień email na fishbocie i głównym charze i niekontaktuj się z nim przez handel. Jak chcesz przenosić itemki to wyrzuć,a char niech podniesie.

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

• Ale mi nei chodzi o powiazanie postaci
  • chce poprostu miec odpalonego kamermoda i krasc ludziom drop
  • jednoczesnie miec odpalonego CZYSTEGO metina PL i nie stracic glownego konta, czy ktos juz tak gral?

Opublikowano

zależy czy GM ma dostęp do ip połonczonych urserów. Ale myśle że tak. Ale równoznaczność że gm sprawdzi ip nooba i chara jest baaardzo małe. Ale jakieś prawdopodobieństwo napewno jest. Że akurat trafi.

1366207790-U344225.png

by me

Bywalec
Opublikowano

lepiej nie ryzykować bo po nr. IP mozesz dostac bana

.

Opublikowano

No tak ale ja wylaczam i wlaczam modem i juz mam inne IP... :D

Jak faktycznie Ci się tak dzieje to nawet ban na IP im nic nie da, w końcu co chwilę będziesz miał nowe IP. ;x

A co do topicu.

Ja raz tak zrobiłem, zaryzykowałem i akurat ja nie byłem pechowcem i nie zostałem przyłapany. :)

Grałem na luzie lecz to nie znaczy że tak każdemu będzie się działo, ale radzę nie ryzykować, Gm'owie oraz Administracja metina jest nie obliczalna. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja tak robię od 2 miechów. mam sklep na normal pl. a na modzie lookam na sklep bo szybciej się włącza .;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...