Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zrobił by ktoś taki serwer ?

Socrates

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie czy mógł by ktoś zrobić serwer taki jak był kiedyś Yitian2. Chodzi mi dokładniej o jego początki żeby w Is był 6/7 bon, olejek wygnania, hwangi itp..

System Broni: Chciałbym, żeby bronie nie były jakieś nie wiadomo jakie nowoczesne. Chce tylko te bronie do 75 lv oraz Syriusz, Bezduchy itp.. A i jeszcze jakiś miecz na 120 lv który by miał 1000 coś-1000 coś ataku typu 1219-1592 załóżmy. Chce żeby był to np. Mag czyli Miecz Nieb. Maga. Kto grał na Yitianie to napewno dobrze wiem co to jest. Czasem jest on też nazywany mieczem [GM]. A i zeby on byl w item shop i nie można by go było robić tylko kupywać. Jeśli chodzi o expa to myśle, że tak 600-700% . A i oczywiście dodatkowy jakiś handlarz żeby byl kolo Handlarki Różności. Sprzedawał by on Pelerynki Męstwa, Zielone Potki, Kolczyki z Kości Smoka i Tygrysa które dają smoka:+300 defa a tygrysa:+200 ataku.Jeśli chodzi o innych handlarzy to tak-

Handlarz Zbroją: Zbroje dla każdej klasy na 9, 26, 34 lv.

Handlarz Bronią: Fms,riby,koziki,jelonek,antyk,jesion oraz miecze na 1 lv i nie tylko miecze, też wachlarze,sztylety,luki,dzwony itp..

Handlarka Różności:Bez wymyślania. Tylko potki i zmianki 6/7 bonósu - cena 15.000 Yang- Czyli 15k

DT od 80 lv ale żeby nie trzeba było jakiś rzeczy do wejścia. Wejscie do DT[ zawsze] jest darmowe. Wprowadzona też grota V1,V2 i V3 bez wymyślania tylko jakiś durnych map czy metinów. Kto wie o co mi chodzi i myśli, że dał by rade podjąć się temu zadaniu niech napisze na forum w PW lub na GG :40301434-często dostępny.

Opublikowano

Nie zagrałbym, ponieważ takie serwery są już nudne. Nie zrobicie drugiego takiego samego serwera, ponieważ wtedy panowała inna atmosfera, nikt nie znał się dobrze na grze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...