Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyPay zaglądaj!

Aizi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego

krótki poradnik jak zarobic kilka zł np. na gry czy co tylko chcesz

Tu macie link do strony :

Język:

Polski

Waluta:

PLN

Forma wyplaty:

PayPal / Konto Bankowe

Oczekiwanie na wyplate?:

Max. 14 dni

System poleconych?:

Tak, 10% za każdego poleconego

Na czym polega zarabianie?:

Ja: Zarabianie polega na wykonywaniu tak zwanych 'Akcji'. Są to nic innego jak zadania ktore są bardzo proste, każdy sobie z nimi poradzi. Przykładowe zadanie: zarejestruj się na stronie [nazwastrony] i aktywuj rejestrację na swoim e-mailu

Ile jest Akcji?:

Ja: Ilość akcji jest tak na prawdę nie wiadoma. Raz może być tylko 5 akcji, drugiego dnia może ich być nawet 30. Wszystko zależy od dnia. Przeważnie liczba akcji waha się od 10-15.

Ile jestem wstanie zarobic bez poleconych?:

Ja: Jeżeli poświęcisz dziennie ok 20 minut i wykonasz wszystkie akcje to dzienny profit (zarobek) będzie wynosić ok 3 - 4 złote ( w zależności czy akcje zostaną zaliczone ) bez poleconych. 4 zł x 7 dni = 28 złote.

Jaka jest minimalna wyplata?:

Ja: Minimalna wypłata wynosi 7,50 zł. Z tej kwoty pobierana jest jeszcze prowizja w wysokości 2,9 % i 0.8 zł. Dlatego warto jest wypłacać wyższe sumy.

Czy polecani są ważni?:

Ja: Czy są ważni? System poleconych w MyPay jest taki że Ty dostajesz 10% zarobku z poleconego. Czyli jak on zarobi 1 zł - ty zarabiasz 10 gr. Jednakże te zarobki nie przychodzą na Twoje konto od razu, trzeba na nie długo czekać i też do końca nie wiadomo kiedy i czy w ogole dostaniesz pieniądze z poleconych. Dlatego poleceni nie są bardzo ważni - na pewno pomagają ale wszystko od Ciebie zależy ile zarobisz.

Co z tego masz ze piszesz ten temat?:

Ja: Co z tego mam? Muszę zawieść wszystkich trollow i hejterow ;] . Nie mam z tego nic - tylko to że mam ref linka w temacie. Myślę że tyle każdy z Was może zrobić - rejestracja z refa nic wam nie szkodzi, mi troszkę pomoże i zachęci do dalszej pracy nad innymi sposobami zarobku. W zarabianiu przez Internet ważna jest piramida zarobkowa - czyli właśnie piramidka z poleconymi. Ty zaprosisz kolegę on zaprosi swojego kolege i tak w nieskończoność. Dzięki temu możesz zarobić o wiele więcej.

Czy to ie jest SCAM?:

Ja: Dobre pytanie. Przez pewien okres czasu myślałem że to jest SCAM. Na początku kiedy się zarejestrowałem sądziłem że to nie możliwe, że to kolejna ściema spamerow - że to SCAM ( czyli zwykłe oszustwo ). Jednak po pierwszych dwoch wypłatach zmieniłem zdanie. Po 1,5 miesiącu zaczęli zalegać z wypłatą ( ktorą wypłacili 2 tyg. temu a mieli wypłacać w sierpniu ). Stwierdziłem - coż już tutaj nie zarobię, zrobił się SCAM.Jednak jak wypłacili i tym samym dodali nowe Akcje postanowiłem dalej działać no i tak jestem na MyPay do dziś. Dla niedowiarkow - dowody wypłat poniżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...