Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Steam

Dennisq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jakiś czas temu kupiłem taką płytę cs'a po 65 zł nazywa sie tak : COUNTER STRIKE tm z małych i 1 i pod spodem piszę A N T H O L O G Y : i na drugiej stronie opakowania piszę takie coś Includes the original multiplayer phenomenon plus all the single and multiplayer games included in Counter Strike: Condition Zero. Play what everyone's raving about Includes the original game plus CZ i trzy zdjęcia a pod nimi : Counter Strike the original version [...] pod drugim zdj piszę Includes all : Counter strike : condition zero:single player games [...] a pod trzecim The Oficial counter strike bot [...] nie umiem tego zainstallowac dodam jeszcze ze mam taka kartecze i na niej taki kod

12345-12345-12345-12345-12345 te 12345 to kody .. NP ZG5J3 itp... Jak to zainstallować? czy nie idzie??

dodam że piszę tak na drugiej stronie karteczce : QUICK REFERENCE CARD i pise opis INSTALL COUNTER STRIKE 1 ANTHOLOGY: i tam pisze all... ale po ang..

Opublikowano

Wsadź płytkę w napęd, zainstaluj STEAM a następnie załóż konto i zaloguj się.

Potem w dolnym lewym rogu kliknij aktywacja produktu steam coś takiego.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Dobra zainstalowałem cs'a i mam taki zajebisty obrazek [ikonke] białej łapki na czarnym tle mechanicznej czy cos :D i steam pisze.

Opublikowano

Logujesz się tam, a wcześniej konto zakładasz na steam.

Wchodzisz do biblioteki i klikasz (u góry): "Aktywuj produkt ze steam", wpisujesz kod i instalujesz cs'a.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

ok mam takie opcje u góry STORE LIBRARY NEWS COMMUNITY a tak wyzej w lewym MPCym rogu mam takie Steam View Friends Games Help co wybrać?

@edit MAm wszystko po ang.

Okej gra się installuje . pytanie jak się zainstaluje już ten Counter strike to bd go mieć na pulpicie? czy jak ?

i czemu jak sie chce zalogowac zeby juz grac w csie bo juz mam te ikonke to pisze steam refresh login ??

Opublikowano

Odpowie ktoś na moje pytanie?

Czemu jak się loguje już na Steama chce grać w cs'a loguje sie normalnie itp wszystko ok wpisuje Id pw i wyskakuje takie okienko i mam tam wpisać jeszcze raz hasło Refresh Login Piszę tam i wpisuje te hasło i nic sie nie dzieje kurde... Nerwowy jestem troche bo kupiłem steama za 50 zł i nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić pomoże ktoś?

Opublikowano

Dobra wszystko od nowa...

1. Ściągnij program steam

http://store.steampowered.com/about/

2.Zainstaluj (podczas instalacji wybierz jezyk polski)

3. Stwórz konto lub zaloguj się.

4. Klikasz dodaj grę/aktywacja produktu w steam, tam wpisujesz klucz steam

5. Potem wsadzasz płytę z grą i instalujesz w xfiles/steam/steamapps/"nazwa konta"/counter-strike

Lub klikasz w bibliotece steam na "counter-strike" prawym "zainstaluj grę"

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Wszystko od nowa ściągnąć? Bo już mam Cs'a zainstallowanego.

I mam też orginalke cs'a z płytką to poco to z linku ściągać?

Opublikowano

OKY DZIAŁA ! Ale mam pytanie jak wyłącze te ikonke Steam to Cs się wyłączy? czy mogę se wyłączyć te ikonkę Steam i zostawic ikonke Counter-Strike ?

Opublikowano

Nie wyłączysz, ponieważ będzie chciał żebyś także wyłączył Counter-Strike'a. Steam'a musisz mieć ciągle odpalonego ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...