Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft4fun SURV+RP (Własne biznesy) 24/7

IaaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce was zaprosic na serwer minecraft 1.1. Jest to serwer dedykowany wiec dziala 24h na dobe. Na serwerze mozesz zalozyc wlasna firme lub dolaczyc do istniejacej. Administracja to 4 modow i admin (czesto online). Mozna w latwy sposob dostac konto vip, ktore ulatwia gre na serwerze. Gracz ma mozliwosc wykupienia slota choc jest ich 30. Rozgrywka ma miejsce w miescie, ale oczywiscie mozna sie przeniesc w dowolne miejsce. W sprawie dzialek prosimy pisac do administracji (pierwsza dzialka gratis). Na serwerze obowiazuje waluta ''Euro ''. Zarabiac mozna przez plugin Jobs, zakladajac firme, lub dolaczajac do istniejacej.

IP: 176.9.192.133

Serdecznie zapraszamy :)

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wyrazić swoją opinie o tym serwerze.

Uważam że jest to bardzo fajny serwer, panuje na nim miła atmosfera oraz posiada on ogarniętą administracje.

Serwer Craft4fun SURV+RP jest bardzo rozbudowany, gdyż posiada wile pluginów, które umilają grę.

Serdecznie zapraszam wszystkich graczy, którzy poszukują fajnego serwera.

Gracz Adi

Opublikowano

Siema!

Serwer cud miód malinka. Gdy wbiłem na serwa nie myślałem że [Admin] Napisz Cześć... Wszystkie serwer są takie że nikt nie pisze... A tutaj całkiem inaczej! Leci + i zapraszam na serwer ;D

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Jeszcze na serwa nie weszlem. Bo był wyłączony. Ale z komentarzy widze że serwer bardzo pożądny. Dlatego leci +

baner.png

Opublikowano

Nie będe długo mówił !

Cud malina serwer !

Super administracja !

Bardzo mili graacze !

Myliłem się co do serwera !

O to SS co H@ IaaX mówi do graczy !

Wyraźnie pisze !

file:///C:/Users/Go%C5%9B%C4%87/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2012-02-06_19.24.57.png

Daj screen to wtedy zobaczymy może da się to jakoś wytłumaczyć.Jakaś pomyłka może źle to zrozumiałeś.

Opublikowano

Server do dupy nie mili admini!!

NIE POLECAM!

Jak nie mili Admini co my wam robimy ?

Staramy się jak najlepiej

A jaki masz Nick ?

Jeśli SO****

To dostałeś bana na 10 min za kradzież

Opublikowano

Witam

Chce was zaprosic na serwer minecraft 1.1. Jest to serwer dedykowany wiec dziala 24h na dobe. Na serwerze mozesz zalozyc wlasna firme lub dolaczyc do istniejacej. Administracja to 4 modow i admin (czesto online). Mozna w latwy sposob dostac konto vip, ktore ulatwia gre na serwerze. Gracz ma mozliwosc wykupienia slota choc jest ich 30. Rozgrywka ma miejsce w miescie, ale oczywiscie mozna sie przeniesc w dowolne miejsce. W sprawie dzialek prosimy pisac do administracji (pierwsza dzialka gratis). Na serwerze obowiazuje waluta ''Euro ''. Zarabiac mozna przez plugin Jobs, zakladajac firme, lub dolaczajac do istniejacej.

IP: 176.9.192.133

Serdecznie zapraszamy :)

PS server jest pełen adminów upośledzonych

1326996593-U128910.gif

Ryj kapciu!

Masz mordę jakby cię czołg przejechał!

Opublikowano

Daj screen to wtedy zobaczymy może da się to jakoś wytłumaczyć.Jakaś pomyłka może źle to zrozumiałeś.

Skopiuj ! Tak jak kopiujesz link !

file:///C:/Users/Go%C5%9B%C4%87/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2012-02-06_19.24.57.png

To zobaczysz SS czatu !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

no jesli to na powaznie bierzesz to tak ... my sie tylko zbijalismy w kfc ... ;/

Chlopie ja nie jestem adminem po to zeby innych obrazac . Ale no to juz pozartowac sb nie mozna ? Nie chcesz grac na serwie to nie ... Nikt ci nie karze . Jesli wolisz jakies sztywne serwery na ktorych administracja nawet nie przywita sie z tb to prosze bardzo.

Opublikowano

No nie wiem dostałem bana bez powodu jestem moderatorem no byłem dostałem bana i

IaaX

nie chce mi tego wytłumaczyć dlaczego...

Kto uważa że byłem ogarniętym modem łapa w górę kto nie w duł !

@Ref

Opublikowano

serwer porazka admini nie znaja cmd buduja domy klocy i wogule noobki graja co sie pytaja co to jest spawn

admin obraża admini maja ze tak powiem graczy w dupie mowia dziendobry mody kradna ze skrzyn cziterzy z xrayami itp

nie polecam admin dawal itms w kfc MOJA OCENA 3/10 3 za to ze udalo ci sie kupic dedyka

Pomogłem pomóz mi naprawić moja reputacje klikajać (Lubie to)

Pomogłem tez klikaj (Lubie to!)

Opublikowano

Itemow nie rozdawal admin tylko mod to po 1. Po 2 reszta administracji ostatnio nie ma czasu zeby wejsc i ja sam nie dam rady ogarnac na raz 20 osob... Do tego dochodzi mi jeszcze config pluginow.

Wezcie sie zastanowcie zamin cos napiszecie ... Pozdro

Opublikowano

Wiem dzieciaki ze macie ubaw ze shackowanego serwa, ale ja sie nie bd tym przejmowal. Od tej pory wlaczona bdz WL wiec na 100% na serwer nie dostana sie takie *****... Przez weekend wszystko ogarniemy i zaczniemy od nowa. A wy zrobiliscie sb opinie na MPC pozdrawiam ...

Opublikowano

Nie mam pojęcia, dlaczego osoba z rangą Mentor która ma być pomocna, dawać dobry przykład hackuje serwery które są udostepnianie na mpcforum i potem się chwali, to jest nie godne zachowaniu, takie osoby jak bambos nie powinny już mieć dawno rangi.

Czekam na serwer - powodzenia IaaX, dacie radę, czekamy! :)

ipo8ba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...