Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ashe - skill E

Gryfek

Ptak-zwiadowca - uzyteczny?  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy skill jest uzyteczny?

• Tak
      53
    • Nie
      2
    • Nie dla AD carry
      9
    • ?rednio przydatny
      5
    • Przydatny ale wolalbym inny skill escape/dmg
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym skillu? Jest bardzo przydatny czy useless? Bo wg mnie byłby dobry gdyby mial cd 15sek a nie minute. Jesli uwazacie ze jest dobry to gdzie najlepiej go uzywac? Prosze o pomoc.

Opublikowano

Co sądzicie o tym skillu? Jest bardzo przydatny czy useless? Bo wg mnie byłby dobry gdyby mial cd 15sek a nie minute. Jesli uwazacie ze jest dobry to gdzie najlepiej go uzywac? Prosze o pomoc.

Ten skill działa podobnie do CV, więc nie może mieć mniejszego cd.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@ 3 up Tylko ze CV bierze tylko support, a Ashe nie jest supportem, chyba, ze czegos nie wiem o tej postaci :D Dodałem ankiete

Opublikowano

Skill jak najbardziej przydatny. Ostatnio kolega wystrzelił na blue, ktoś robił, a ten puścił ulti i dobił blue buffa ;). I jeszcze dodatkowy gold z passywu <33

he?

Opublikowano

Idiotyzm, W to jedyny skill poza ulti który robi dmg.

ta ale zarabiasz duzo wiecej. za kase ktora da ci E mozesz kupic cos co da wiecej niz E
Opublikowano

ta ale zarabiasz duzo wiecej. za kase ktora da ci E mozesz kupic cos co da wiecej niz E

Ta, bo po co Ci dmg, slow skoro możesz zarobić +5 gold'a.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up

Po co ci więcej dmg skoro masz supporta na lane(np aury sony,tarcza janny)?? 5 +ok 30 golda (na creepa) sie przyda bardziej niz ten dmg 100. Takie jest moje zdanie

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano
Przydatne, na rankedy w sam raz. Można całkiem szybko się wyfarmić. Bez kill'i.

Wyfarmisz się strasznie, szczególnie że 5 golda będziesz dostawał dopiero na 9lvlu. Nie wiem na jakim elo ty się tak farmisz, ale mam nadzieję ,że nie trafie takiego ad carry do teamu.

Po co ci więcej dmg skoro masz supporta na lane(np aury sony,tarcza janny)?? 5 +ok 30 golda (na creepa) sie przyda bardziej niz ten dmg 100. Takie jest moje zdanie

Jasne lepiej zgarnąć 1/2/3/4/5 Golda więcej za miniona niż 300 golda za killa.

Opublikowano

Skill jak najbardziej przydatny. Ostatnio kolega wystrzelił na blue, ktoś robił, a ten puścił ulti i dobił blue buffa ;). I jeszcze dodatkowy gold z passywu <33

I tu cię olśnie kolego że z ulti nie można zabić minionów :)

Opublikowano

ja osobiście bym wolał jakiś skill który robi dmg a nie taki latający ward.....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Wyfarmisz się strasznie, szczególnie że 5 golda będziesz dostawał dopiero na 9lvlu. Nie wiem na jakim elo ty się tak farmisz, ale mam nadzieję ,że nie trafie takiego ad carry do teamu.

Jasne lepiej zgarnąć 1/2/3/4/5 Golda więcej za miniona niż 300 golda za killa.

hahah a na jakim elo ty grasz? dobry cs da cie wiele wiecej (szczegolnie u ashe) niz kilka kilow. miedzy 9 a 18 ashe wyfarmi jakies 100 minionow co wychodzi ok 2,7k + 500

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...