Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Schwitchbot v3 by Padmak (Wszystki Aktualizacje)

Pref

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak to odpalam robie wszystko jak trzeba i mi czarne okno wywala ;( ...

"Bitte den modulnamen der Python-DLL eingeben:"

O co chodzi .?

2863366318.png

Opublikowano

Ten sam mam błąd, windows XP.

Edit: poradziłem sobie, dziwne trzeba pamiętać o tym, że okno z metinem MINIMALIZUJEMY.. nie przenosimy na bok, inaczej mi nie chce działać .

Opublikowano

na windows 7 mam problem juz przy rozpakowaniu niema injectora.jak go przeniose recznie to sam znika.moze jakis link na win7??? prosze o pomoc

Opublikowano

Mi to w ogóle nie działa.Gdy szukam okno clienta to nie wyszuka, a jak odpale przez kamermoda i wyszukam, to wyskoczy jakiś błąd i zamknie gre ;/

Zrób screena lub opisz dokładnie problem .

Na wszystkie pytania odpowiem po 22 , aktualni jestem na telefonie.

Opublikowano

Po wielu próbach wreszcie włączył mi się ten bot ale nie zmienia bonusów. Ustawiłem na pierwszym slocie koziki, średnie ustawiłem na 20 mimo to nie zmieniały się bonusy jak i ilość "zmieniaczy bonów". Do drugiego slota dałem fms w którym także żadne zmiany nie zaszły.

@edit

Jeśli nastawię aby szukało mi bonów w danej broni, przypuśćmy do 30 śr to samo nie szuka, jeśli ręcznie będę zmieniał bony, i wyjdzie większy niż 30 to wyskoczy komunikat o znalezieniu takiego bona

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Po wielu próbach wreszcie włączył mi się ten bot ale nie zmienia bonusów. Ustawiłem na pierwszym slocie koziki, średnie ustawiłem na 20 mimo to nie zmieniały się bonusy jak i ilość "zmieniaczy bonów". Do drugiego slota dałem fms w którym także żadne zmiany nie zaszły.

@edit

Jeśli nastawię aby szukało mi bonów w danej broni, przypuśćmy do 30 śr to samo nie szuka, jeśli ręcznie będę zmieniał bony, i wyjdzie większy niż 30 to wyskoczy komunikat o znalezieniu takiego bona

Windows ?

Opublikowano

ja mam windows XP, sp 3, 2008,2010 C++ zainstalowane, framework 3.5,4.0 także

Spróbowałem na laptopie z windowsem xp i miałem ten sam problem , wieczorem postaram się to ogarnąć i wstawie osobny link do pobrania .

Opublikowano

Pref temat zgłoszony do moderatora

skopiowałeś moją liste bonów i linki do filmów

wyraźnie zabroniłem ich kopiowania

czekam na wypowiedz moderatora

nic się nie napracowałeś tylko

kopiuj i wklej... bravo i tak będzie to usunięte

jak post kolegi wcześniej co skopiował to

no i widze ze jeszcze dodałes wersje PL

czyli zapewne dodałeś moje spolszczenie!!

zabraniałem udostępniania w innych postach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...