Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]99lv 500zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje wam sie że taka postać 99lv all skile P bodziak za 500 zeta to za mało,,,,ja sprzedałem tez na s11 sure 75-82 2xP 2xg2+ za 380 zeta,,,co wy na to jakaś taniocha,,,,po drugie nie trzeba być geniuszem aby się domyślić jaki nick ma ta postać zwłaszcza po 2 latach tam pykania.

dl9zjythdal6ymy1i1lw.jpg

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Nawet gołe bez eq to według mnie cena makabrycznie niska...

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Najpierw pisze że to Woj Body a potem pisze że " W trosce o bezpieczeństwo nie podam profesji postaci"

xD

Człowieku, masz mózg? Pisał wcześniej, że znajduje się tam także inna postać i to o niej jest to zdanie..

Opublikowano

stary serwer i czym tu będzie można szpanować jak za chwile topki będą zapełnione 99 lvlami, to raz.

a po drugie co to za zabawa latać z maksymalnym lvlem po m1 . nic tylko pvp z tymi samymi osobami, przeglądane shopków i latanie ciągle do handlary po poty..

już wole sobie kupić 65 lvl i się nim pomęczyć.

według mnie odpowiednia cena.

Opublikowano

Ale po co kupić postać 99lvl all P skoro nic nie da się na nim robić... lepiej 75lvl kupić i mieć zabawe : ) Chyba że kasa nie potrzebna komuś to tak..

Opublikowano

W sumie racja,że na 99 lv nic nie ma już do roboty ale popatrzcie na to z innej strony na 99% właściciel wywalił mase kase na IS ( i/lub allegro) grałem na tym serwie od 2 miesiąca jego powstania do września 2010 i ludzie co mieli po 85-90 lv( zwłaszcza sury,ninje) wywalili kilka tysięcy na IS i jak widać mylne pojęcie że 99lv będzie wart krocie bo inwestycja się im nie zwróciła...jak by nie było lipa.

-hejter

Opublikowano

No na s11 ogólnie juz nuda ci najlepsi już dawno "the end" z serwem i ich wypasione postacie wykupili sobie laiki co skila na g1 nie potrafili zbić ;)

-hejter

Opublikowano

Ja mysle ze cena odpowiednia...Metin2 pod upada..Taka jest prawda.Lingea 2 kasuje wiele mmorpg jak i co raz bardziej popularny LoL oraz WoW.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

W tematyce eq nic nie napisał,domyślam się że posprzedawał osobno, bo dość dużo gratów z full bonami chodziło po allegro(s11),więc sie domyslam że to jego

-hejter

Opublikowano

Pewnie do szpanu,a ktoś kto wyda 500 zeta na konto to pewnie na itemy też się znajdzie kasa ;]

-hejter

Opublikowano

Cena nawet w miare ;) Czyżby to słynny gta666 albo Dawid2040? :)

No,dokładnie..nadal jak dla mnie to cena podpadająca jak byk :)

-hejter

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to fake.. Koles selalby takie konto za takka cene? Logiczne ze takie konto jest warte x tysięcy ....

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to fake.. Koles selalby takie konto za takka cene? Logiczne ze takie konto jest warte x tysięcy ....

Za taka cene,,,, gdyby tylko na tobołku napisał "selne 99lv" to podajże miał by spam i postać za taka kwote by sprzedał raz,dwa,,,a to nie prawda że jak wystawia na allegro to jeśli zrobi przekręt tu mu sie do dupy dobiorą,nadal dziś są tam oszuści którzy maja lipne konta i nabierają na kilka tysiecy złotych,,,,poza tym gość mógł przygotować "haczyk" na nowego właściciela i np" porobić ss'y dotyczące wyzywania lub grożenia w realu a za to jest perm-i łatwo szantażować nowego właściciela albo dosyłasz kilka stówek albo masz bana-takie przypadki też były.

-hejter

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...