Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchanting

Sheo52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zespawnować naljepiej zenchantowany miecz co ma wszystko na 127 lvl wiem że tak można bo mój brat na serwie multiplayer dostał od admina proszę o pomoc , :-)

Bywalec
Opublikowano

Musisz stworzyć pokój z książek np. 5 na 5 i ale najlepiej jak najmniejszy i ustawić w nim stół do enchantowania. Wtedy do stołu zaczną lecieć takie literki, wtedy będziesz miał mozliwość ulepszenia nawet za 120 coś lvl.

Tylko pewnie będzie pytanie jak zdobyć tak duży lvl. Zabij smoka w The End tut:

http://www.mpcforum.pl/topic/526733-tut-koniec-gry-the-end/

Lub zainstaluj single player command i wpisz:

/xp <nick> <ilość lxp>

5jJNSGS.png

Odkrywca
Opublikowano

A ja mam z tym problem zorbilem jak piszesz i moge max 50 lvl ulepszyc moj mieczy luk a mam 150 lvl

Opublikowano

jak wpisuje w Single player comand /xp (mój nick) i ilość Expa i na pisane jest takie coś Could not parse input

Opublikowano

Jeśli masz OP to wybierasz sobie itemek i wpisujesz /enchant all wtedy masz ulepszony miecz / zbroje / luk cokolwiek na 127 lvl i w nich masz wszystkie bony jakie są w grze.

Opublikowano

Jeśli masz OP to wybierasz sobie itemek i wpisujesz /enchant all wtedy masz ulepszony miecz / zbroje / luk cokolwiek na 127 lvl i w nich masz wszystkie bony jakie są w grze.

Mój kolega na własnym serwie hamachi tak wpisuje i nic
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...