Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim grać? - XenoxMT2

C0nn0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem pograć sobie na prywatnym serwerze "xenoxmt2". Zastanawiam się czy nie pograć wojem mentalem/bodym czy szamanem healerem/smokiem.Proszę o pomoc i o sensowne wypowiedzi.Proszę nie zamykać tematu bo nie będę szukał sobie w tematach typu : "Najlepsza postać do gry".Chce abyście doradzili mi którą klasa najlepiej będzie mi expic to po 1,po 2 łatwo będzie mi w pvp , po 3 dobrze będzie mi sie biło metki.Sensowne odpowiedzi będą nagradzane.

Pozdrawiam C0nn0r.

Opublikowano

...najlepiej będzie mi expic to po 1,po 2 łatwo będzie mi w pvp , po 3 dobrze będzie mi sie biło metki...

Wojownik Body - spełnia twoje trzy warunki. Świetny exp, świetne PVP, najlepsza postać na Kamienie Metin.

Opublikowano

W 100% woj body, polecam do expa, pvp, na metki ;) ponieważ na małym levelu dobry dość z buffem do expa i na metiny a na wysokim levelu świetny w pvp ;)

56179935575380174874.png

Mój Profil:

Jeżeli ci pomogłem kliknij

Lubie to!

Opublikowano

Wojownik body, ponieważ szamanem na początku jest ciężko expić, w pvp jest dobry, ale bicie metinów to katorga ;/

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Metki : Body

PvP : Smok

Exp : Body

Wojny : Smok

Bossy : Body

3-2 dla body, ale i tak polecam smoka :P

Może kiedyś będzie ;p

Bywalec
Opublikowano

najlepiej to graj Szaman SMok ponieważ:

-dobrze sie nim expi

-wszystko tanie jest na niego

-dobry w pvp bo nikt prawie nie robi na szamana abs i szaman ma skille bufujące

-szybko zabija bossy i niszczy metiny

.

Opublikowano

Haha, "zrób sobie dropa 35 lvl na metiny". = DD

XenoxMT2 to serwer 4fun, a na takich serwerach powinno grać się albo szamanem albo ninją archerem.

Na wszystkich innych, typu medium, etc sura i wojownik.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ninja Dagger, przyjemnie i szybko się expi.

Skille są mocne oraz sztylety, jak ładnie je wybonujesz i po ulepszasz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja osobiscie wybral bym mentala, dmg ma wyzsze od bodego, deffa ma duzo wiec do expa i na metki to kosa, a pvp-skille P, dobre eq, wysoki lvl i dedasz 3/4 serwa. Szaman to ogolnie trudna postac, trzeba duzo czasu na niego poswiecic (napewno wiecej niz na woja), ale za to mniej ludzi robi abs na szamana a na woja wiecej. ! ! ! ZYCZE POWODZENIA ! ! ! POZDRAWIAM ! ! !

Opublikowano

Ja polecam surę BM. W expie ujdzie ale PvP miodzio <3. Chyba że już coś nowego dodali i słabe pvp jest. Ostatnio jak grałem to BM w pvp wymiatał ;)

Opublikowano

Jak to czytam to widzę że 90% nie grało na tym servie. Najlepszy jest woj mental. Body w porównaniu do mentala nie istnieje (właściciel gra mentalem). Szamanem nie grałem ale z pvp wiem że słaby jest bo ma małe dmg ze skili. A w expie według mnie mental jest lepszy, bo ten def daje zdecydowanie więcej niż to co daje aura i berek ze względu na ogromne dmg w broni.

Opublikowano

Metki : Body

PvP : Smok

Exp : Body

Wojny : Smok

Bossy : Body

3-2 dla body, ale i tak polecam smoka :P

Wojny smok? smieszne rozpro siądzie i leży .... na wojny to tylko mental ;]

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

Opublikowano

bierz WP a do pvp zmieniaj se na BM (kox na xenoxmt2) za z tym nie ma problemu bo masz ten pierścień u rybaka

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...