Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GRA KLATKUJE 2FPS!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem shadery od CTSG i mam optifine ale gra klatkuje tak mocno że grać się nie da mam 2 lub 3 fps a potrzebuje minimum 30 fps do gry pomóżcie nie chcę ich odinstalowywać

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Podaj też jaki masz sprzęt .. Jak masz tak z 2gb ram do ustaw więcej ram na serwer .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

@up jaki serwer moja maszynka:

mam 3 gb ramu(nie wiem jak mam ustawić np 2 gb ramu do mc)

Karta graficzna GeForce 9300M NVIDIA

Windows Vista

laptop

to wystarczy jak nie to pisać to edytuję i napiszę resztę

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

bez shaderów minecraft ładnie chodzi ale ja chce z shaderami ale w tedy klatkuje

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up z optifine próbowałem i gówno no nic będę grać bez shaderów :( a nowy komputer kiedyś kupię :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...