Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99lvl bez is?

Gnovex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie.A otóż czy można w tej grze wbić (na serwerach gameforge) 99lvl bez wklładania PLN w gre z pomocą sponsor paya?Gram na metin2.co.uk gdzie także jest nawet duża dostępność itemów z bonami.

Opublikowano

Nie, bo nie będziesz miał wstępu do V2 bez przepustek, a bez V2 ni chuja nie wyexpisz.

@edit

Ano, faktycznie.

Ale to i tak lipa, bo dużo SM na tym nie zarobisz więc będziesz miał mało przepek.

Budowniczy
Opublikowano

jest morzliwe jezeli robisz dobrze reklamy do 80 to lajcik ale potem bonowanie eq itp zalerzy ile wyciagasz w sponsor

Opublikowano

Jeżeli bardzo się uprzesz to nie ma problemu , ale jednak wiadomo ItemShop to bardzo przydatny "pomocnik" i jeżeli się zangarzujesz w grę i będzie ci szlo dobrze a tu nagle słabo to i tak kupisz , na tym to właśnie polega

Opublikowano

Nie ma szans

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Dałoby się ale musiał byś dużo reklamy porobić na przepustki i jakieś bony.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

jest bo prawie nie mozliwe

potem jak chcesz expic prz 98 w grocie to sie z kazdego 0.01% bedziesz cieszyc

a na samych reklamach tez duzo nie bedziesz miec

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Przepustki są w m1 na sklepach, więc chyba dawno nie graliście skoro tak mówicie że trzeba wydać bo chociaż by przepustki...

Opublikowano

Naturalnie - wszystkie potrzebne rzeczy kupisz w sklepach - itemy wybonowane itd. Sponsor Pay jest sposobem na którym można zarobić wystarczającą ilość SM.

Bywalec
Opublikowano

lepiej ci bedzie wydac pare zł na is bo bez tego ani rusz

.

Opublikowano

nie da rady wgl po 86 musisz pakowac w is jak bys nie wiem chcial chocby na te glupie bony ktore i tak musisz bo nie ograniesz spota w av2 i na smoku tez nie

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

nie da rady wgl po 86 musisz pakowac w is jak bys nie wiem chcial chocby na te glupie bony ktore i tak musisz bo nie ograniesz spota w av2 i na smoku tez nie

kolejny noob!!!!kiedys groty nie bylo i jakos wbili level.co do pisanie twych bredni o bonach to byly eventy gdzie dropilo dodanie bonu wiec tez za free i bez isu wiec kolejnny noobek pisze brednie!!!!

Opublikowano

Zarobek Sm możliwy przez sponsor-pay równoznaczny z wyrobieniem eq po dłuższym czasie.

99 lvl - bez sklepu jak ludzie mówią , może się wydawać Ciężkie ale przy dobrych obrotach to tak naprawdę całe te "is" nie jest potrzebne, bo wszystko możesz wydropić - pd , drop , bony - sponsorpay + ewentualne ewenty .

Bądźmy realistami , tutaj potrzebne sa ambicje i silna wolna ^^ to wszystko .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Umysl i spokojnie bez problemu.

Dla chcacego nic trudnego.

Oczywiscie ze sie da, ale to glupota.

czemu glupota to ze ktos jest zawziety to glupota raczej sila charaktetu!!!!dla mnie glupota jest wydawac kase na Is i byc w pra a w realu kupa nikim znaczacym!!!albo wydac na IS i nie kupic sobie nowych ubran tylko na SM to glupota!!!!to inny przyklad podoba ci sie samochod i chcesz miec go dla ciebie glupota bedzie zbieranie kasy na niego bo za dlugo trwa wiec ukradniesz go zapewne bo jesli gra dluzsza i bez Is problemsprawia to tamto tez hahaaha

Bywalec
Opublikowano

potrzebne do wbicia takiego lv są chęci, ambicja,jedzenie,picie i dobry komp

.

Opublikowano

Możliwe ale mało prawdopodobne. Chociaż ktoś mógłby brać SM od sponsor pay to inna sprawa. Można wydropić yangi i potem można kupić jakieś sensowne eq. Jednym słowem-Dla chcącego nic trudnego.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...