Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nikt nie może wejsc na mój serwer hamachi SF2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż nikt nie może wejsc na mój serwer hamachi jest on na plikach badara i nie wiem co jest grane.

Zapora wyłączona port załączone, skonfigurowany serwer ja moge wejsc z koncówka 100 a kolega ma normalną :(.

Aaa dodam że kolega nie może mnie pingowac na hamachi

Opublikowano

Mmm tyle że dałem im skonfigurowane pliki root.epk i eix pozatym tam też pozmieniałem ip wszedzie więc dziwne ...

Na tym " Waszym nie działa tak samo "

Mógł by ktoś z was podać gg i przetestować czy działa?

Dodam jeszcze , że gdy resuje serwer i wpisuje na nowo w sysinstalu w networking to usuwa sie to co napisałem :

http://wstaw.org/w/UhO/

Opublikowano

Mmm tyle że dałem im skonfigurowane pliki root.epk i eix pozatym tam też pozmieniałem ip wszedzie więc dziwne ...

Na tym " Waszym nie działa tak samo "

Mógł by ktoś z was podać gg i przetestować czy działa?

Dodam jeszcze , że gdy resuje serwer i wpisuje na nowo w sysinstalu w networking to usuwa sie to co napisałem :

http://wstaw.org/w/UhO/

Bo jak zapiszesz ustawienia, i wejdziesz w sysinstall to się resetują, lol. :)__

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Wyłącz antyvirusa

2. Wyłącz zapore systemu windows

3. Wyłącz ten nowy program podobny do hamachi

4. Wyłącz skype

Jak się nie sprawdzi to pisz , ja ci spróbuje pomóc . Wiem , że tak się dzieje , bo sam nie raz tak miałem , ale jak skorzystasz z mojej rady powinno pomóc ;)

Opublikowano

@up

Jak go kolega nie może pingować to w tedy nie połączy się z serwerem tak czy tak . Mówię Ci , zrób tak jak pisałem wyżej . Na Bank pomoże ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...