Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak uruchomić Bonusswitcher by padmak na XenoXMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem ponieważ ściągnąłemBonusSwitcherByPadmak1.5.2Windows7 i próbuje go uruchomić według tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/470728-videotutjak-poprawnie-uruchomic-bonusswitchera/

Niestety po ustawieniu wszystkiego i uruchomieniu metin się wyłącza, usuwałem plik errorlog.exe i nic. Próbowałem ustawiać na 2010 # 2 i 2010 # 3.

Nie wiem co robić pomóżcie.

Z góry dzięki.

Opublikowano

1.Odpalasz Xenox

2.Później strzykawkę,,,,bota

3.Logujesz się na postać i ciągle nią się poruszasz.

4.Logujesz/Rejestrujesz bota

5.Zmieniasz bony ;)

805491408806070489277.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widze ze nikt nie umie pomoc.. xD

Dobra a wiec tak najlepiej otworz sobie 2 foldery na pulpicie 1 folder z botem 2 folder z klientem xenoxmt2.

Odpal bota przez ta strzykawke "cos tam Alter Injector" potem bd miec takie okienko poczym kliknij chose dll czy cos takiego gdy to klikniesz otworzy ci sie tabela gdzie beda 2 pliki

A mianowicie "hackshield by pas.dll oraz switchbotv3.dll wybierz ten 2 plik czyli switchbotv3.dll kliknij otworz nastepnie chose window wtedy gdy klikniesz chose window wyskoczy ci jakies okienko i teraz uwazaj gdy w tym okienku klikniesz ok masz doslownie 5 s zeby otworzyc xenoxa czyli to czym odpalasz kllienta a jak nie wiesz jak go uzywac dalej zapraszam na GG ;> 39489051.

Serwer:DragonMT2(Dedyk)

Nick:Shari

Klasa/Profesja:Ninja Dagger

Krolestwo:Jinno <3

Gildia:PogromcySnow

LvL:95 i rosnie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...