Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna do 400 zł

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem kupić sobie kartę graficzną na BF2. Płyta główna to: Asus M2V. Karta graficzna do 400 zł.

Jakieś propozycje?

Opublikowano

podaj całą specyfikacje kompa ^^ @up: hd 6770 będzie za mocna na tą płytę główną bo obsługuje ona słabe procki na podstawce AM2, sprawdź na drugi raz jak podasz coś co nie będzie dobrze działać

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Zasilacz:350 V

Chciałem tylko powiedzieć, że za miesiąc kupuję nową płytę główną i procka. Grafikę zamawiam za 2 dni. Jak będę kupywał nową płytę główną to kupie taką co pasuje to tych grafik co mi podajecie.

Opublikowano

fajnie by było gdybyś już teraz wiedział jaką będziesz miał nową płytę i procka. Zasilacz troche mało mocy ma..

Opublikowano

@up: bo to nie jego moc tylko jego napięcie. Kolejny fail w twoim wykonaniu.

Opublikowano

Na allegro jest dział; Płyty główne z procesorem. Jest tam taka fajna aukcja: Płyta Asrock i procek Phenom X3 (3 rdzeniowy) i gratis 4 GB pamięci Kingstona.

Ten zestaw dla mnie to jakiś fake. Za 500 zł jest fajna płyta Asrock i procek Phenom X3 I 4 GB ramu.

Jak myślicie? Lepiej kupić oddzienie płytę i oddzielnie procka czy kupić taki zestaw.

Opublikowano

@up: bo to nie jego moc tylko jego napięcie. Kolejny fail w twoim wykonaniu.

zasilacz z napięciem 350 volt? lol.

Opublikowano

Witam

Posiadam Ati Readon 6670 ( MSI ) i jestem zadowolony. Kosz to jakieś 370 złoty. Kompa skladałem z 3-4 miechy temu. W sklepie interneotwym arest.pl Cały komputer dostarczył kurier do moich rąk po 2 dniach ; )

Pozdrawiam

Ps: Karta - niska temp. Łatwe OC. Szybka. Stabilna. Wytrzymała.

edit:

Polecam Procesor AMD Phentom 955 black Edition ( lekko podkręcisz do 4 ghz - osobiście mam 3,8 i temperatura 40 stopni )

Płyta AsRock M3a770De - mam ją i jest git

Zasilacz 450-500 Wat. Najlepiej coś z firmy chieftec, CoolMaster, Corsair, Fortron, Modecon, Pentagram czy Silver Power

sygnanu.jpg

Opublikowano

zasilacz z napięciem 350 volt? lol.

Kolega sebek chciał zabłysnąć ale nie wyszło, zdarza się. Zanim będziesz komuś liczył faile to najpierw spójrz to co Ty piszesz. Autor tematu nie jest obeznany jeśli chodzi o zasilacze, pomylił się i zamiast napisać 350W napisał 350V. Wiedziałem, że wkradła się literówka dlatego napisałem że ma za mało mocy. "Kolejny fail w twoim wykonaniu" znajdzie sie u mnie na profilu :D

Opublikowano

Wy zawsze musicie się o coś kłucić. W BF2 pośmigasz nawet na HD5570(low profile temp. max 40 stopni)

http://www.ceneo.pl/10967028

Cena:345zł

Ale grafę kupuje się na dłużej więc radziłbym dołożyć jeszcze stówkę i kupić to:

http://www.ceneo.pl/9844893

O ile będziesz mieć zasilacz min. 500W.

Opublikowano

@2xUP

Dziękuję :D Masz rację. Nie jestem obeznany w temacie zasilaczy ;p I wkradła się literówka.

Jak będę grafę kupował, to kupie sobie zasilacz 500W.

Opublikowano

Kolega sebek chciał zabłysnąć ale nie wyszło, zdarza się. Zanim będziesz komuś liczył faile to najpierw spójrz to co Ty piszesz. Autor tematu nie jest obeznany jeśli chodzi o zasilacze, pomylił się i zamiast napisać 350W napisał 350V. Wiedziałem, że wkradła się literówka dlatego napisałem że ma za mało mocy. "Kolejny fail w twoim wykonaniu" znajdzie sie u mnie na profilu :D

to jak jesteś taki mądry to także mogłeś napisać że to literówka a nie że "ma za małą moc". Tak też się pomyliłem, 1:1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...