Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fabryka Kluczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja tam nie kupywałem ale słyszałem od kolegów że tam są na zawsze,ale dla pewności polecam ci kontagier.pl ...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Zezwolisz, że coś dodam. Kupując od Fabryki masz pewność, że dostaniesz konto na zawsze. Klucze idą od oryginalnego wydawcy minecraftu. Bardzo dobry support, zawsze sie dogadasz. Klucze w max 5 min dochądzą. Polecam!

Opublikowano

Owszem kupowałem. Ziomek z supportu jest po prostu zajebisty. Dogadasz się zawsze. Pytasz o wszystko, on odpowiada na wszystko. Doradzi ci jak nie będziesz wiedział co zrobić. Mają automat połączony z minecraftem i klucze idą błyskawicznie :) Mam nadzieje ze ci pomoglem :)

Opublikowano

Nikt nie wie czy są na zawsze, oni też mogą mieć kradzione, a administracja

się raczej nie przyzna.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@up

Ale wiesz, kiedyś jak jeszcze była beta to jeb czy tam notch pisali że

klucze kupowane od mojangu i sprzedawane za pośrednictwem jakiś serwisów są blokowane

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@up Dziwnie bo mój kumpel kupowal dawno temu wlasnie na fabrykakluczy.pl i ma jeszcze do tej pory ;)

Btw.

Kupuj tam.Jak już pisalem mój kolega zamówił tam i klucz przyszedł mu w przeciągu 5 minut.

Pomogą ci jeśli masz problem jakiś itp.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

W serwisie FabrykKluczy masz pewność że na zawsze jest gift code ja tam kupowałem po 1 mięsiący mi wygasło więc złożyłem posta na forum fabryki kluczy i ktoś mi wyjaśnił że do reklamacji trzeba o tym napisać nie pamiętam co w treści napisać trzeba jak przypomnę sobie to dopisze.

Mój post o wygaśnięciu :

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...