Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradzione konto, pomoc w nowym

SipTiziSm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po dość długiej przerwie z NosTejlem zauważyłem, że nie mogę się zalogować na konto... Tak ukradziono mi je a Administracja Gry nic nie może (lub nie chce) zrobić.

Proszę o pomoc... w nowym koncie.

Mam już 29 level, proszę tylko o pomoc w cp i drobne podexpienie.

Gdyż jest to stare (ale nowe) konto na którym chciałbym kontynuować grę.

Oczywiście się odwdzięczę jak mogę (przecież, w tych czasach nie ma nic za darmo, nie?).

Serwer: Avalon

Nick z gry: TseTse

Z góry dziękuję i proszę Moda aby nie zamykał, to nie jest zapis na wspólne gry lecz drobna pomoc, zapomoga.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Dziwna prośba, GM/GA nie ma prawa nic nie zrobić w tej sprawie ! To zaprzeczało by ich ogólnym obowiązkom.Radze Ci zacząć grać na s3, oferuję tam pomoc.Mam dopiero 41lvl ale dopiero 4 dni temu zaczęłem grać na woju, nie wiem w jakim CP ktoś ma Ci pomóc ale może ja się postaram.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

No tak... tylko kto wymyślił takie popi$%^olone obowiązki, żeby w tym wypadku nie udało się odzyskać konta? Niee, dzięki gram na Avalonie mam już 29 lvl i nie będę zaczynał kompletnie znowu od zera. Dzięki za zainteresowanie.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Zaczelem od nowa gre magiem mam juz 26lvl, jutro mam zamiar wbic 30lvl, latwo sie expi.To juz moja 3 postac wiec wiem jak i gdzie.Nie mam jakis big levelow bo max to 41.Ale jak wbic szybko 36 na 100% wiem.Nie, nie uzywam anckow.Jak cos to pisz tutaj postaram sie pomoc.

kunshi.jpg

Opublikowano

Serio?? Ok, ale mowa o wszystkich serwerach, czy tylko o Fantasi (czy jakoś tak)? Noo więc kontynuuj, kontynuuj. Jeżeli mowa tylko o fantasi (czy jakoś tak) to ok przesiądę się. Tylko mam już ten 30 lvl na Avalonie i kupę śmiecia z innych kont ;P

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Avalon moze byc, na razie rob cp na 29, na 29, 3 Cp lvl, nie ubilem all mobow na tym lvlu.Polecam Ci skorzystac z poradnikowbna darmowe ND kupic 5 anckow, w 3/4h wbic 36 tylko na tym cp.Na 36lvlu robimy Sp.Udalo sie, przystepujemy do robienia wczesniejszych questow za ktore leci nam job na karte, bardzo przydatne! Pozdrawiam

kunshi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...