Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Playspan

Szycha83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jeszcze dostaje się po rejestracji na playspan premke gold 24h jeśli tak to proszę o podanie strony

z poradnikiem jak się zarejestrować lub opisanie kroków postępowania podczas rejestracji na playspan

za udzielenie pomocy mi dostanie jakaś osoba 5+

Opublikowano

Za zarejestrowanie nie dostaje się premki, tylko 100 punktów. Premka 24h kosztuje chyba 150.

22. Każdy temat związany z Kredytami/G1/Playspan w dziale Warrock ogólnym zostanie zamkniety w trybie natychmiastowym, a jego właściciel zostanie obdarowany ostrzeżeniem, gdyż każdy z nas (no może wiekszość), chce aby na forum panował porządek.

Na przyszłość czytaj regulamin -_- .

Opublikowano

to jak moge zrobić aby mieć tą premke za darmo podpowiecie???

@up co do regulaminu nie zapoznałem się dobrze z nim przepraszam i proszę o zamknięcie tematu :/

Opublikowano

premki na 24h były za 150pkt playspan a na start dostajesz tylko 100... pomogłem?

@EDIT sorka Piomal...

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

no ok ale mi chodzi o to czy jak zrobie konto na playspan czy moge jakoś darmowo dobić te 50P pomurzcie jak?? żeby starczyło na premke

Opublikowano

tak możesz dorobić

tak jak na G1 wypełniasz reklamy itd..

ja zrobiłem 32 i dalej nie umiem

pomogłem?

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano
22. Każdy temat związany z Kredytami/G1/Playspan w dziale Warrock ogólnym zostanie zamkniety w trybie natychmiastowym, a jego właściciel zostanie obdarowany ostrzeżeniem, gdyż każdy z nas (no może wiekszość), chce aby na forum panował porządek.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...