Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Edycja] Aplikacje na KidModeratorów

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jestem strasznie oburzony tym co się tutaj stało i nie dopuszczam o tym w ogóle myśli!

Czemu w Aplikacjach na KidModeratorów są aplikacje na Mentorów, etc?! Co to do diabła jest?!

A tak na serio, mamy dział "Aplikacje na KidModeratorów Działów", a w jego poddziałach są aplikacje na inne stanowiska.

Proponowałbym zmienić nazwę tego działu na coś typu "Aplikacje do Składu Forum".

Po kliknięciu nie było by tematów, tylko 4 poddziały do wybrania, wszystkie te co są teraz + Aplikacje na Kidów.

Takie małe coś dla usprawnienia forum!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Istotny szatoningu! Przecież to nie poważnie wygląda jak na takie forum, a żeby to zmienić potrzeba może 3 minut.

Nazwa tematu powinna być: [Mini-Mini-Miiiini Edycja]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To tak jakbyś narzekał, że w Metinie jest poddział Hacki,Boty, Bugi, ,,bo, przecież to jest METIN, a nie jakieś hacki! Nie o takie MPC walczyłem!''...

Opublikowano

Zauważyłeś że tylko tobie to przeszkadza? Masz dział dla aplikacji na kidmodów i masz subdziały dla mentorów etc.

Myśle że nikomu to nie przeszkadza mi również nie ponieważ już sie do tego przyzwyczaiłem

Nie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zgadzam się szczególnie z tym:

"Po kliknięciu nie było by tematów, tylko 4 poddziały do wybrania, wszystkie te co są teraz + Aplikacje na Kidów."

Tak.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Siema

Ja mam propozycje od siebie żeby każdy przy założeniu konta dostał testowego roota na 3 dni tylko taki testowy.

xxxxxxx

Opublikowano

Nowy dział, dodanie do niego 4 poddziałów, to kwestia 4minut.

Byłoby to bardziej uporządkowane, na tak.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Mi to tam nie przeszkadza ale na tak, jakaś zmiana się przyda.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jestem na nie. Dlaczego? Możliwe, że poprzez taką zmianęł byłoby to poprawniejsze, jednak dochodzi niepotrzebna ilość kliknięć, nie wielka ale zawsze.

Wydaje mi się, że większość przyzwyczaiła się do takiego stanu rzeczy, jaki jest, wiec byłoby to zbędne zamieszanie.

#

Wiem o tym.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jestem na nie. Dlaczego? Możliwe, że poprzez taką zmianęł byłoby to poprawniejsze, jednak dochodzi niepotrzebna ilość kliknięć, nie wielka ale zawsze.

Wydaje mi się, że większość przyzwyczaiła się do takiego stanu rzeczy, jaki jest, wiec byłoby to zbędne zamieszanie.

Podam Ci na przykładzie Metina.

Masz główny dział o nazwie "Metin 2" pod nim masz subfora, takie jak Media, itd.

Jeśli ktoś jest choć trochę sprytniejszy to kliknie od razu w Media, zamiast wchodzić do głównego działu, a kolejno do Media.

Tak sam będzie z aplikacjami.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...