Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

makemmo.com - Znów działa !

blues997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno weszłem tak dla jaj :D na makemmo.com bylem pewny ze to nie dziala a tu nagle pacze B) działa !

Wiem że ten serwis to dno ale skoro makemmo znowu działa to chyba coś zrobią. Nadesłałem i troszke propozycji m.in. aby gry mogły się czymś różnić i takie tam inne bajery.

No a więc gdy zobaczyłem czy działa chciałem zalogować się na moją starą "niby" gre i pacze nie ma :O wydałem z kilka złoty ale nic :( a więc zrobiłem nową gre w którą zamierzam wydać pare złoty ale potrzebuje wspólnika (nie chodzi o pieniądze za wszystko ja place xD) ale chodzi o rozbudowanie gry pomoc w zrobieniu dobrego systemu pvp misji prac itemow itd.

Gra już posiada grafike myślę że jest dobra sami zobaczcie www.evilshield.makemmo.com nazwa taka sobie nie miałem pomysłu

A więc czekam na wspólników :D Pozdrowienia blues997 :ninja: :ninja:

Opublikowano

No to wracamy do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/427118-masz-gre-na-mojamafia-zareklamuj-tutaj/

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@krycha1996

MojaMafia to nie makemmo..

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

@krycha1996

MojaMafia to nie makemmo..

Wejdź w ten link i zobacz co jest napisane. Dodatkowo zobacz, kiedy była edycja posta...

Następnym razem 5%...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie nic już jest nie akutalne !

Natomiast zapraszam do tworzenia gier

ponieważ już niedługo makemmo czeka update

który przyniesie ze sobą dużo ciekawych zmian

natomiast za założenie gry po update trzeba będzie zapłacić

"niedużo" max. 5 zł

Od niedawna została stworzona gra przykładowa niestety nie została skończona lecz na "planszy gry" możecie zobaczyć ciekawe efekty link: ironhills.makemmo.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...