Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka Pytań

BorekMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zadac kilka pytan za odp daje Like it

1. Jak szybko dobic 50 lvl

2. Czy jak mam kilka gier od Ea czy te gry sa powiazane?

3. Czy zarobienie SponsorPay moga mi zbanowac konto?

4. Ma ktos na wydanie konto +45?

Daje Like za odp

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

witaj otóż na pierwsze pytanie odpowiedzi jest wiele:

hakerzy zwyczajnie botują programem do powtarzania ruchów myszy i klików na klawiaturze.

jeśli nie jesteś zainteresowany hakowaniem to kwestia tego ile czasu możesz na grę poświęcić najbardziej zagorzali gracze zdobyli 50 lvl w ciągu 2 tygodni tyle że nocy nieprzespanych było wiele.

ja osobiście zdobyłem 50 lvl po połowie roku grania.

wydaje mi się że tak to podchodzi pod jedno konto EA choć nie muszą być powiązane.

sponsorPay to jak sama nazwa daje jest to sponsor prawdopodobnie EA więc jest to legalne w 100% z resztą nawet na oficjalniej stronie NFSworld kiedy się wejdzie w kup busty na dole będziesz miał odnośnik to sponsorPay

do oddania zapraszam w grze na czacie się pytaj dosyć często ludzie dają oferty kupna np za 35 zł konto 47 lvl wiem bo ostatnio jeden się reklamował że sprzeda za tyle :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

1.Po prostu jeździć wyścigi,pościgi drużynowe i zajmować pierwsze miejsca.Używaj buga na podwójną kasę i reputację.

2.Kiedyś było powiązany NFS HotPursuit(2010) z NFS World,ale teraz akurat nie ma takiej opcji.

3.Nie,nie dostaniesz bana bo to jest legalne i możesz zdobywać punkty.A do tego EA udostępniło tą możliwość.

4.W sumie nie za bardzo,a do tego zakaz handlu na forum:D

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Dzieki chlopaki

Pitch_Black ale to chyba nie jest handel jak by mi ktos dal za darmo

//Pitch_Black - w sumie nie,ale i wiesz jak jest.

Pitch_black napsales ze Uzywaj bugu na kase i repa jaki to bug?

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

prosty bug zapytaj w grze na czacie dołącz do grupy jakiejkolwiek i niech ci wytłumaczą bo to bardzo dużo pisania jest :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...