Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyscigowka Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuje wyscigowki online (multi player) cos w stylu nfs underground 2 ale zeby bylo za darmo i w necie

i nie chce chuj wie czego ze ma zara wyamgania 5giga ramu wystarczy cos w stylu nfs u2 a i najlepiej zeby byla mozliwosc tiuningu

Opublikowano

Polecam Live For Speed.

To jest ukryta treść, proszę

Według mnie gra jest realistyczna w pewnych aspektach, np. zniszczenia pojazdów itp. Często może się też rozwalić skrzynia biegów ^^

Co do tiuningu - można własne skiny na samochody dać, można zmieniać opony, nawet wstawiać pasażerów (i tak tylko siedzą) i inne duperele.

Całkiem niezłe na zabicie czasu i przy okazji można się rozerwać. Ja osobiście z kumplem lubimy robić innym crashe i patrzeć na czacie jak się wkur***ją ;)

Opublikowano

Oficjalna strona:

To jest ukryta treść, proszę

Waga instalki: 312MB

Wymagania: cpu 1GHZ 256RAM GRAFIKA 128MB 843MB na twardym

Opis gry:

Nie napisze o tej grze za wiele ,bo nie jest nadmiernie skomplikowana.To ścigałka w której liczy sie nie tylko umiejętność prowadzenia wozu ,ale też dobra obsługa broni.Nasze auto jest wyposażone w 3 rodzaje: karabin , rakietnica i miny oczywiscie wraz z lvl-ami będziemy zmieniać je na coraz lepsze modele. Tryb jazdy jest czysto zręcznościowy, nogi z gazu prawie nie zdejmujemy. Po drodze można znaleźć różne up-y np:tarcze, apteczki lub rakietę która zawsze trafia prowadzącego. Oczywiście wraz z lvl-ami otrzymujemy dostęp do nowych tras ,samochodów i upgradów do naszej fury.

Grafika jest średnia coś jak ścigałki singlowe 6-7 lat temu.Muzyka po pewnym czasie drażni ,ale efekty dżwiękowe są OK.Gra jest strasznie dynamiczna i to jej najwieksza zaleta.Mam problem z oceną wieć ocenie ją jako gre dla odpoczęcia od poważnych MMO . W skali szkolnej ocena 4+ ale jesli chciałbyś traktować to jako głowną gre to niestety 3+. MIła rozrywka na chwile i nic poza tym.

dodał:Broda81

Opublikowano

@up

Eee.. jemu o scigalke chodzi :<

btw. ktory to juz twoj temat w tym tygodniu ? 20?

@down

mozliwe, ja 'tylko' gralem wg. "rozwal wszystko i wszytkich" + questy :c

Jeśli też sądzisz, że Owned! jest pokemońsko pierdolnięty to wklej to do swojej sygny.

xD

Opublikowano

Jest mod stworzony do ścinania i tuningowania. Jakiś "underground" czy jakoś tak. Nie pamiętam nazwy ale powstało coś takiego. Tuning, ściganka itp ;d

f.png

Opublikowano
Polecam Live For Speed.

Według mnie gra jest realistyczna w pewnych aspektach, np. zniszczenia pojazdów itp. Często może się też rozwalić skrzynia biegów ^^

Co do tiuningu - można własne skiny na samochody dać, można zmieniać opony, nawet wstawiać pasażerów (i tak tylko siedzą) i inne duperele.

Całkiem niezłe na zabicie czasu i przy okazji można się rozerwać. Ja osobiście z kumplem lubimy robić innym crashe i patrzeć na czacie jak się wkur***ją wink.gif

Jemu chodziło o coś w stylu nfs u2, a lfs to to jest normalny symulator dla hardcorowcow...

@Topic

Jesli szukasz czegoś w stylu nfs u2 to tak jak Fifolski polecam ci mody przez neta ofc do gta:vs albo sa, zalezy ktore klimaty lubisz. Zrecznosciowy model jazdy itd tam masz, wiec cos w stylu nfs u2 :P