Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ticket

killaz7531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj napisałem ticketa na hakera, najpierw odpisał bot a teraz admin, mógłby mi ktoś prztłumaczyć bo z tłumacza google nie da się nic zrozumieć:

Greetings gamer!

Thank you for contacting GamersFirst Customer Support team.

As players ourselves we completely understand the frustration caused while encountering a cheater in-game. We will investigate the reported accounts in question and take the appropriate action once the investigation has been completed. Please understand that due to our privacy policy, we cannot disclose any action taken upon accounts.

We appreciate you taking the time to report this to us and apologize for any inconvenience this may have caused you.

Thank you again and we hope you will continue to enjoy your experience with GamersFirst.

Regards,

Opublikowano

z google tłumacza zrozumiałem że piszą że dziękują za skontaktowanie się z nimi oraz że podejmą wszelkie działania by pozbyć się tego hakera/hakerów ,dziękują za poświęcenie czasu dla nich i pozdrawiają cię. Ja tak to zrozumiałem :)

@DOWN

no bardziej się postarałeś ode mnie

Opublikowano

Cos takiego:

Witaj/Pozdrawiamy

Dziekujemy za skontaktowanie sie z obsluga klienta gamersfirst.

My również jako gracze całkowicie rozumiemy rozczarowanie spowodowane napotkaniem hackera w grze.

Zbadamy zgłoszone konto i podejmiemy odpowiednie działania.

Prosze zrozumieć,ze z powodu naszej polityki prawnosci nie możemy ujawnić wszystkich działań jakie podejmujemy.

Dziekujemy za poświecenia czasu ,aby zgłosic to do nas i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Jeszcze raz dziekujemy i mamy nadzieje ,ze nadal bedziesz nabieral doświadczenia z gamersfirst.

Dziekuje i Pozdrawiam.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...