Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z myszką USB

Gość patrykkos

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrykkos
Opublikowano

Witam

Jak w temacie mam problem z myszką USB a konkretnie z MANTA Armadillo Mouse MM749. Od czasu jej zakupu w 2007 roku działała do tej pory idealnie. Ostatnio gdy ją podłączyłem do pojawił się komunikat, że system windows nie może rozpoznać urządzenia USB. Jest to ponoć problem ze sterownikami do tej myszki. Szukałem ich na stronie firmy ale tam sterowników nie było. Proszę gdyby ktoś był tak uprzejmy i mógł znaleźć mi sterowniki do tej myszki.

Będę bardzo wdzięczny. Dziękuję :)

Opublikowano

śmietnik a nie szukać sterowników, widocznie uszkodzona

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Up śmieszny jesteś ... ahha myszka nie jest uszkodzona

Opublikowano

jak nie myszka to masz kontroler uszkodzony w kompie, sprawdzałeś gdzie indziej czy działa myszka ?

jeśli będzie taki sam komunikat, jak napisałem wcześniej kierunek kosz i nowa myszka

nie ma możliwości by dowolna myszka nie działała na standardowych sterownikach w systemie, jeśli jej nie rozpoznaje to jest uszkodzona sama myszka, kabel albo kontroler USB

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość patrykkos
Opublikowano

dobra rozstrzygnąłem swój problem, przepraszam za utrudnienia zamknąć i do kosza :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...