Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka:Natec Genesis G55 (problem)

ZeroPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam problem z ową myszką ;/ .

Mianowicie pojawia się problem z "samoczynnym 2x klinięciem myszy" . Spróbuje to sprecyzować : Kiedy klikam LMP bądź PPM czy nawet czasem SCROLL myszka zalicza 1 kliknięcie jako 2. Przykład sytuacji : Kiedy chcę włączyć celownik w np: cod to automatycznie się "chowa" (może to taki głupi przykład :D ...) .

W każdym bądź razie byłem w sklepie w którym ją kupiłem , typek ją "przetestował" i mówi że u niego działa dobrze >.<.

Może to wina sterowników (mam Win7 to się automatycznie aktualizują , próbowałem też ręcznie i nic ) ?

Oficjalna strona produktu nie działa ;/

Tak więc co mam zrobić ?

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

wejść w ustawienia myszki i przestawić na właściwe

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a skąd wiesz że w porządku? odinstaluj firmowe całkowicie łączine z konfiguracjami i sprawdź na zwykłych w windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

I masz szczęście. Miałem taki sam problem, z podwójnym kliknięciem. Musisz rozebrać myszkę i w microstyku masz taką blaszkę, którą musisz odgiąć. Dwa dni temu to naprawiałem ;-)

Opublikowano

Bez swojego "oprogramowania" myszka nie działa :P Więc to z win. nie wystarczy .

Aktualnie myszka w reklamacji ... więc jak nie pomoże to zobaczymy z tą blaszką ;)

d35b0db6ad0fd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...