Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GroosMT2[PL][Hamachi]

FrozenBlood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to istne DNO !! Gdy pytałem o launchera na hamachi i w grze 0 odpowiedzi . GM totalny nie OGAR . Poprostu porażka gorsza od Exorii...

Agronas - 86 > ON

Agronas - 75x2 > ON

AtlantisMT2 - 180 > ON

Vabile - 0 lvl :D

Opublikowano
mamolek po 1 aura + duchowe to kamer mod GA pozwala używać po 2 ognistego ducha dał mu sam GA lecz to tylko wygląd bez żadnego efektu wieć jeśłi nie wiesz to po prostu japa.. co do ciebie FaTTiN100 konta nie są usuwane tylko ga dziś dodał inne pliki serverowe to jest powód nawet na server potem nie weszedłeś tylko odrazu ,,zal GA noob konto mi usunoł'' Majkelloo kolejny pajac potrafisz odróżniać spolszczenie od launchera jak masz taki problem to ściągnij sobie conect changer z metin2mot.tk i sobie sam rób spolszczenia a nie rozczulaj sie nad sobą.
15963tata556.png
Opublikowano

SERWER NIE MÓJ WIĘC TE PYTANIA NIE DO MNIE.. PISZE WYRAŹ NIE HA TO SEBA JA JESTEM TYLKO GM WIĘC NIE MOGE NIC ZROBIĆ Z SERWEREM... A PO 2 SEBA JEST WPORZO.. USUNĘŁY SIĘ KONTA, GDYŻ PRZYPADKOWO MÓGŁ ŹLE WRZUCIĆ JAKIEŚ PLIKI..

Opublikowano

mamolek po 1 aura + duchowe to kamer mod GA pozwala używać po 2 ognistego ducha dał mu sam GA lecz to tylko wygląd bez żadnego efektu wieć jeśłi nie wiesz to po prostu japa.. co do ciebie FaTTiN100 konta nie są usuwane tylko ga dziś dodał inne pliki serverowe to jest powód nawet na server potem nie weszedłeś tylko odrazu ,,zal GA noob konto mi usunoł'' Majkelloo kolejny pajac potrafisz odróżniać spolszczenie od launchera jak masz taki problem to ściągnij sobie conect changer z metin2mot.tk i sobie sam rób spolszczenia a nie rozczulaj sie nad sobą.

Po 1 . Gdy masz serwer ALL musi być gotowe nawet takie głupie spolszczenie .

Po 2 . Odrózniam

Po 3 . Nie koxuj tu takimi tekstami, serwer do dupy i tyle .

To moje zdanie . Pozdro !

Agronas - 86 > ON

Agronas - 75x2 > ON

AtlantisMT2 - 180 > ON

Vabile - 0 lvl :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

USUNAC TEMAT SERWER NIE ISTNIEJE

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...