Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] WoT na psp

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze to glupie pytanie / nie mozliwe do zrealizowania, ale poszukuje kierki world of tank na psp (o ile jest) szukalem kilka godzin i dupa ;/

ma ktos moze link do downloadu lub inne forum na ktorym jest taki link

p.s

klawiatura mi nawalila i nie moge pisac polskich znakow ;/

Opublikowano

masz moze inny upload? bo tam trzeba sie zarejestrowac na xxx a ja mam zle doswiadczenie z nim ;/. a po za tym tam jest jakis plik *.exe

//Rudi

Nie podajemy linków do innych for/pobierania za kase.

Opublikowano

jak jest WoW, Tibia, Cs to i WoT musi byc ;d w sensie homebrew rzecz jasna.

p.s

jak by ktos mial to bym poprosil link do "panzer general"/"panzer general 2" na psp PG 1 jest na 100% bo sa filmy, ale wszystkie linki jakie znalazlem sa stare, do innego pliku, trzeba miec premium, lub z plikami *.ccd *.img *.bin a tych nie wiem jak zainstalowac ;/

Opublikowano

Panzer General to jest gra na PSX, pobierz sobie to, emulator i już...

PANZER GENERAL PSP w Google wpisz i 3 link :P

WoWa nie ma, Tibia to single już nie rozwijany, CS słaby jest, WoTa nie ma wcale o.O

fs_overall.png

Opublikowano

@up

moglbys podac normalnie link, bo ja mam neta na limit, a nie mam zaiaru calego poswiecic na sciaganie PG nie majac pewnosci czy to jest ten, a nie na kompa. w tym 3 linku jest jakies ang. forum, a tam jest kilka linkow i nie pisze ze te gry sa na psp.

p.s

chyba kazdy wie jaki jest wkur.iajacy limit internetu, wiec prosze o wyrozumialosc.

@edit

@up

ten link co podales niestety nie dziala, pisze ze nie ma takiego pliku

ale thx za checi ^^

@edit

ok mam juz allien panzer (czy jakos tak) bardzo podobna gra do PG1. jak chcecie to potem wam uploaduje i dam linka ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...