Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2k RP

Wojaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj postanowilem sobie kupic troche RP i mam ich 2k... Co polecacie za nie kupic i dlaczego? (chcialbym postac i skina) lub skina legendarnego a sam nie moge sie zdecydowac albowiem jest tego za duzo

Opublikowano

Ja bym wolał poczekać na jakieś promocje. Teraz kupisz 2 rzeczy, a podczas promocji 4 ^^ Trzeba być tylko cierpliwym. Poza tym wolę kupować championów niż skiny. I jeżeli wychodzi nowy champ, a jest super to kupuj go za RP ^^

Wróciłem ;]

Gość Menesterowy
Opublikowano

Champion - IP

Skin - RP

I tyle.

Najlepiej kupić sobie np. legendarnego, lub fajnie wyglądającego skin'a i szpanować ^^

Opublikowano

Champion - IP

Skin - RP

I tyle.

Najlepiej kupić sobie np. legendarnego, lub fajnie wyglądającego skin'a i szpanować ^^

Oooo mam skina, ale jestem fajny. Skiny są juzles. Kupuj tylko champów.

No i oczywiście czekaj do promocji.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja wole champow za RP, bo zawsze jest jakaś promocja.

Skiny są czasssamiii fajne albo i nie ...

Za IP kupuj runy...

Opublikowano

Poczekaj na promocje ; ) Mi sie np. 2 przeceny temu jak dobrze pamietam trafily 2 skiny ktore chcialam miec i o prosze :) 2 w cenie jednego ;D

Teraz czekam na jakis skin Sony / Janny <ale tej bialej> / Lux / Soraki / Ashi <ale to pewnie nie predko :/>

W sumie to twoja deyzja czy chcesz legendarnego skina ; d Moje podejscie do kupywania czampow za rp to 'a pfyyy' ;d

I tak czy tak za gry masz IP a przeciez mozna kupic sobie pomiedzy czampem jakies runy :)

Opublikowano

Ja za rp kupuje champy a za ip runy :) Moim zdaniem skiny fajnie wygladaja ale wole kupic jednak tego champa jakiegoś ;)

Opublikowano

Masz te 2k RP to poczekaj na promocje i kupuj skiny do tych postaci którymi grasz, i "szpanuj" :) wydawani RP na postacie to marnowanie ich bo można kupić za IP -.-

Opublikowano

wszystko zalezy od ciebie dla 1 kupowanie champow za rp to marnotractwo dla innych to okazja kiedy jakis champ jest na przecenie. kup sobie skina do twojej ulubionej postaci

Opublikowano

Ja bym kupił postać i jakiegoś taniego skina. Legendarne skiny jak dla mnie się nie opłacają. Za tą cenę możesz mieć dwóch championów, którymi coś zrobisz poza szpanem.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...