Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Glitchowanie na Operacji Metro

blacha2810

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem jest taki: Grałem na zagranicznym serwerze, mapka Operacja metro, byłem snajperem i za pomocą MAVa znalazłem się nad mapą (jeśli nie wiecie o czym mówię zobaczcie tu <

> )

Rozstawiłem znacznik odrodzeń i ponownie odrodziłem się tam jako Support (wsparcie) żeby rzucać C4 i fragować, gdy już tak fragowałem oczywiście wszyscy się wkurzali i jeden gościu napisał po angielsku coś w stylu "Dzięki za zabicie mnie z C4 , moge teraz to pokazać Supportowi EA."

I do tego mam 3 pytania:

Czy był on w stanie zrobić tak z marszu fotke jak go zabiłem (ewentualnie kilku sekundowy filmik)

Czy EA banuje za glitchowanie (jeśli tak to czy Perm banem? )

Generalnie czy mam się czegoś obawiać?

Potrzeba jeszcze czegoś? Pytać!

Z góry dziękuję.

Opublikowano

1. Mógł zrobić SS(jeśli nie był hardcore)

2.EA banuje za glitchowanie, to jest tak jakbyś używał hacka

3.Możesz się obawiać bana na CD-keya

Opublikowano

HAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAA BO PIERDOLNE !

Nie mają jak cie zbanować o.O Glitch to jest bug w grze i to nie twoja wina :)

Tylko ich, niech to naprawią i będą mieli spokój.

OndteAw.png
Opublikowano

Tylko że to on wykorzystywał ten bug i jeszcze specjalnie dał tam znaczki i zrzucał C4 ;]

Opublikowano

Sam napisałeś że postawiłeś tam znacznik żeby odrodzić się od nowa i zrzucać C4, czyli że zrobiłeś to specjalnie.

Opublikowano

HAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAA BO PIERDOLNE !

Nie mają jak cie zbanować o.O Glitch to jest bug w grze i to nie twoja wina :)

Tylko ich, niech to naprawią i będą mieli spokój.

wykorzystanie błędów w grze jest niedozwolone = ban.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Niestety ale @UP ma racje.... to że są bugi to nie znaczy że można je wykorzystywać i są ona na 100% zakazane ale jednak moim zdnaiem nie zabują cie za to może jakiś czasomy ban albo upomnienie coś w ty stylu :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

taaa.... tylko, że oni mają to w duupieee, nie martw się, nawet jak gość Cię zgłosił to nawet upomnienia Ci nie wyślą, cheaterów zgłaszają za nieziemskie wyniki, a oni myślą, że to ich skill (tak se chyba tłumaczą ci którzy takiego cheatera zgłaszali) niee... oni nawet nie wiedzieli, że taki cheater istnieje ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...