Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak MixStereo

Peusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie nie mam MixStereo posiadam laptopa Sony Vaio.

I jak wchodze w dzwiek... i daje pokaz wylaczone urzadzenia to tylko mam swoj mikrofon.

Moja karta dzwiekowa : Conexant Smartaudio HD.

\Help !!!

x

Opublikowano

To jak ktos moze niech mi poda.

Bo ja szukam i nic zero albo jak juz mam to nie ma w sterownikach stereomix'a

Helpppp!

x

Opublikowano

Niestety też jestem posiadaczem Sony Vaio, i u mnie także nie ma MixStereo :/

Nie znalazłem jeszcze rozwiązania.

Zdaje mi się że to problem fabryczny.

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak problem fabryczny , nie umiesz znajść po prostu opcji w mikserze i jego właściwościach nagrywania

w zakładce NAGRYWANIE należy kliknąć PPM w puste miejsce i zaznaczyć POKAŻ ODŁĄCZONE URZĄDZENIA

xxxxx.png

vvvvy.png

jeśli nadal nie działa to już trochę problematyczne się robi bo trzeba wyedytować pliki instalacyjne sterowników .inf i zainstalować je ponownie ręcznie

czasem wystarczy tylko rozpakować sterowniki z instalki i zaktualizować je ręcznie przez właściwości karty dźwiękowej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP

Nie wiem po co wgl. sie wypowiadasz;] napisalem jasno: I jak wchodze w dzwiek... i daje pokaz wylaczone urzadzenia to tylko mam swoj mikrofon.

Tak wiec sprawdzalem juz... i mam tylko swoj mikrofon ??TyLko??

x

Opublikowano

czytać nie potrafisz czy co ? na końcu pisze rozwiązanie , wyraźnie

jeśli nadal nie działa to już trochę problematyczne się robi bo trzeba wyedytować pliki instalacyjne sterowników .inf i zainstalować je ponownie ręcznie

czasem wystarczy tylko rozpakować sterowniki z instalki i zaktualizować je ręcznie przez właściwości karty dźwiękowej

zrób to i dopiero potem narzekaj że nie piszę na temat

jak nie działa to zapomnij o innej możliwości uaktywnienia MixStereo na tej katcie jak tylko edycja INF

innej możliwości dla tych kart nie ma poza panelem sterowania do karty którego niestety nie wszyscy producenci laptopów dołączają do sterowników, musiał byś poszukac w podobnych modelach z tą kartą ( nieważne jaki producent ) żeby tylko miał ten panel

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A moglbys mi cos podrzucic jakies sterowniki bo widze ze sie znasz.

Bo ja to hmhm. zielony w tych sprawach ;[

x

Opublikowano

Jak podrzuci kiedy musisz sam sobie znajść dla ID swojej karty, zainstalować i sprawdzać czy akurat ten konkretny panel z tych sterowników będzie działał z tą opcja.

To czasem sprawdzenie kilkunastu różnych sterowników by znajść właściwy , a to możesz zrobić tylko na swoim laptopie albo ktoś kto ma identyczny model jak twój

Masz support Sony tam szukaj w podobnych modelach tego panelu.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ktosiu może ty się znasz a powiedz gdzie ID karty? znaleźć wgl. bo ja w tym jestem zieloNy !.

Po proszę o podanie jakiejś strony ze sterownikami ale chodzi mi (zeby w nich byl miksstereo)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...