Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak wbic internet mobile partner 3g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam brata w szwecji kupił modem internetowy. Internet ma zablokowany i jak ma wbic kod? Skoro nie ma internetu bo go nie bylo tam miesiąc ? Internet ma w mobile partner 3G

Opublikowano

niech kupi doładowanie tego operatora co ma karte, o ile dobrze sie zrozumieliśmy to całe "

mobile partner 3G" to jest sieć komórkowa? a jak nie to niech kupi nową karte i powinno chodzić

:D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

;o to może zablokowali karte (jak dłuuugo nie używasz [ale to przeważnie 3 miesiące o_O]) niech jeszcze raz spróbuje jak nie wejdzie to trza nową kupić

ae1d1005fe.png

Opublikowano

W Polsce nic z tym nie zdziałasz jedynie możesz wykorzystać modem jeżeli nie ma simlocka musisz udać się do dowolnej placówki plus,t-mobile,orange,play i powiedzieć że chcesz internet oni dadzą ci kartę na której dajmy na to będziesz miał 2gb limitu ale to się nie opłaca już lepiej kupić starter w plusie i wykupić pakiet 128mb a po wykorzystaniu prędkość spada(jeżeli internet potrzebujesz tylko do e-maila/nk/facebook bo przy tej prędkości nie obejrzysz filmików i nie posłuchasz muzy)więc radze to odłożyć na bok.proponuje podpisać umowę z plusem/orange i wypróbować cdma/lte zależy jaki masz zasięg ja osobiście używam plus cmda i nie narzekam ale jeżeli jesteś w zasięgu lte to pozazdrościć ;) masz neta do 100mb!dobra to chyba wszystko ;D ale się rozpisałem....

Ps:powodzenia z netem!

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...