Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Strona haxball

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie.Czy mógłby mi ktoś pomóc/zrobić stronę, o tematyce haxball.Mogę się jakoś odwdzięczyć ale narazie nie mam kasy,więc nie mam jak dać.Gdyby ktoś był uprzejmy i pomógł/zrobił mi stronę, mógłbym się odwdzięczyć np. daniem mu admina na stronie.najlepiej adres .pl gdyby się dało.Jeżeli ktoś może pomóc piszcie na gg:39447528 , ale nie piszcie że ma być 200-500 zł!

image.png 

Opublikowano

"Żeby się dało adres pl" to trzeba zapłacić, w zależności od promocji. 7zł to nie majątek. Do tego musisz mieć jakiś lepszy hosting. Jak będziesz mieć kasę to napisz.

W dziale możesz prosić tylko o pomoc. : )

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Hmmmm...

A zna ktoś darmowy hosting, najlepiej bez reklam.

Nie ważne jaka końcówka .xD czy jak bo dodam alias .xn

image.png 

Opublikowano

Hmmmm...

A zna ktoś darmowy hosting, najlepiej bez reklam.

Nie ważne jaka końcówka . xD czy jak bo dodam alias .xn

Do reklam wystarczy adblock plus na chrome/firefox.

Zależy na jakim skrypcie chcesz mieć postawioną stronę, będzie to jakaś liga/newsy/poradniki czy co?

Chcesz założyć forum czy stronę?

ipo8ba.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, żeby on nie widział tych reklam, ale o to, żeby ich wcale nie było.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Zależy na jakim skrypcie chcesz mieć postawioną stronę, będzie to jakaś liga/newsy/poradniki czy co?

Chcesz założyć forum czy stronę?

Hmmmm...

Strone, ale żeby było forum.

Tak jak mówi Reaver ja wogóle nie chce reklam:D

Liga,newsy i Poradniki. Chcę także robić wywiady.

@reff

Pomoże ktoś.

Strone mam założoną pomoże ktoś dopracować?

image.png 

Opublikowano

http://www.bugs3.com/

free bez reklam

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Domenę możesz otrzymać przez pierwszy rok za darmo ( home.pl w promocji ma 3 domeny za darmo przez pierwszy rok) serwer polecam boo.pl ponieważ na xaa.pl (proserwer) maja bardzo mały transfer.

Edit

W sumie mam serwer, domenę mogę opłacić, projekt też nie problem, wyślij więcej szczegółów PW a może się dogadamy, oczywiście stawiam pewne warunki ale to już kontaktuj się.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...