Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Herochat i Permissions nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 1.0 mialem permissions piekne z ichat,na 1.1 nie dzialalo ,dobra usunalem wszystko bo mialem dosc,wgralem pluginy od krzysztofy(bukkit r3 mam) no i mam te pieprzone [g] nick :wiadomosc znam sposob zeby bylo {Administrator]nick:wiadomosc ale niestety nie dziala, po ponownym wejsciu widac ze zapisana zmiana w pliku co powinno dzilac znika !! Nie ma zadnych kolorow na czacie gdzie na start mialem kolorowy komunikat :( nie wiem,kiedys tez tak mialem ze ichat nei dzialal,ale cos znajomy pomogl i dzialalo,teraz nei mam z nim kontaktu....

dam kazdej sensownej wypowiedzi like

Opublikowano

No wlasnie wgralem paczke ktora miala dzialac a nie dziala,wczesniej mialem nchat to wogole grup nei bylo z ichatem na ktorym w 1.0 chodzilo dobrze to w 1.1 tez nei ma grup a permissions pisalem sam i bylo idealne pod ichata,a teraz na 1.1 z ichatem nie dziala... ehh

@Edit Po wgraniu nchat mam na chacie []llancer:tresc wiadomosc....

No i co permissions co na 1.0 pod ichatem dzialalo w 1.1 pod zadnym chatem nie dziala,(dedykowany serw) bukkit R3

I najbardziej mnei martwi ze moj chat jest caly bialy zero kolorow ktore powinny byc :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...