Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybki zarobek na FB

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam was. Gram aktualnie na Metin2.co.uk serwer Corum. Jako iż gram od 0 (i niestety po tomboli) postanowiłem że będę zarabiał przez FB. I właśnie z tym wiąże się moje kilka pytań:

1. Gdzie łowić aby dużo ryb łowiło? Nie chodzi mi o rzadkość ryb lecz o ILOŚĆ. Potrzebuję masę małż :)

2. Gdzie najlepiej łowić by nie zostać zbanowanym? Jak czytałem w innych tematach to mówili żeby łowić w mało sprawdzanych przez GM'a miejscach pod względem FB, np. m2.

Lecz według tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/287387-tut-jak-nie-zostac-zlapanym-przez-gma-na-fb/

mam łowić w m1 i tam gdzie najwięcej ludzi jest i mieć nick jak jakiś bot. Według mojego rozumowania to nawet logiczne, że jak jest dużo osób na danym ch i mapie, to GM'owi ukaże się masa osób na liście i nie będzie ich pojedynczo sprawdzał. Lecz nie bardzo rozumie myśl zawartą w tym, iż mieć nick jak jakiś bot.

Jak wy radzicie? Proszę o pomoc będą lajki za sensowne odpowiedzi :)

P.S. Czy zbierając shopem wyrzucane małże to grozi mi ban na shopie??

@edit Proszę o przeniesienie do głównego działu Metin2. Przepraszam mój błąd.

Opublikowano

1.Takich miejsc chyba nie ma .Najwyzej mogą byc to miesca z rybami malo lapiacymi sie.

łów albo według powyzszego sposobu albo na mapkach typu węzowe pole

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

W m2 dobrze chwytają ryby, które po śmierci, albo dają cenny bonus po upieczeniu, albo małża, a nie tak jak karasie.

Na shopie nie grozi Ci ban, ponieważ nie ma logów z podnoszenia przedmiotów, ale możesz dostać bana za konto powiązane.

Bywalec
Opublikowano

uważam że dobre miejsca do łowienia to m2 i oaza na pustyni

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...