Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban!? nie ma unbana

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wiele kont dostało bany za nic, jestem wśród nich, all dostali unbany, premki, dinary, a ja nie, pisałem ticketa, i dostałem taką odpowieź :

Dear Gamer,

Your email has been rejected by our system. There are two possible reasons why this has occured:

1. You have responded to a case which has already been closed.

or

2. You have attempted to create a case by directly emailing us without first submitting through the Email Us form. If you would like to submit a case, please follow the below instructions:

1. Visit http://www.gamersfirst.com/support.php

2. Select your game

3. Login to the account you need assistance with

4. View the Knowledge Base for a possible resolution

5. Can't find your answer in the Knowledge Base? Create a case from the Contact Us form

After your case has been created from the support portal all future correspondence will be handled over email.

Jestem noga z angola więc mogli byście mi to przetłumasczyć!?

Opublikowano

Drogi Graczu,

Twoj email został odrzucony przez nasz system. Są tutaj podane 2 przyczyny dlaczego też tak mogło się stać:

1. Dostałeś odpowiedź w sprawie, która jest już zamknięta.

lub

2. Usiłowałeś skontaktować się z nami bezpośrednio przez maila, bez uprzedniego zaznaczenia "formy" Email Us. Jeżeli chciałbyś złożyć podanie w tej sprawie, postępuj zgodnie z instrukcją:

1. Odwiedź http://www.gamersfirst.com/support.php

2. Zaznacz grę

3. Zaloguj się na konto, na którym potrzebujesz pomocy

4. Przeszukaj "baze wiedzy", (czyli pomoce jakie są tam zamieszczone), z możliwym rozwiązaniem problemu

5. Nie możesz znaleźć odpowiedzi na swój problem? Skontaktuj się znami poprzez "Contact Us"

Po tym jak stworzysz swój wątek poprzez nasz support, cała dalsza korespondencja będzie się odbywała drogą emailową.

Jestem noga z angola więc mogli byście mi to przetłumasczyć!?

#

czyli pkt 1

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...