Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Zapytanie z prośbą :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Adminie.

Bardzo proszę nie wysyłać tego tematu do ,,modding" gdyż tam nikt mi nie pomógł.

A problem jest taki ....

http://www.minecraftforum.net/topic/276904-173-full-rgb-colored-wool-v07sspsmpwip/

Widział ktoś tego moda na 1.1 albo czy jest możliwość napisania do twórcy tego o to moda z prośbą o zaktualizowanie go?

Z góry dziękuje za pomoc i daje plusy za pomoc :)

Opublikowano

No wiesz... "...jest możliwość napisania do twórcy tego o to moda z prośbą o zaktualizowanie go?" Napewno dużo ludzi pisało do niego z Prośbą. Poszukaj Podobnego moda bo może być tak że Autor wypuszcza Mod tylko na jedną wersje ;( Pozdro

Opublikowano

1. Jeżeli ktoś nie pomógł ci w dziale Modding, to prawdopodobnie nikt ci nie pomoże, bo dział jest od tego, by ludzie wiedzieli, gdzie i jak mogą pomóc.

2. Takiego moda na 1.1.0 jeszcze nie widziałem, ale jeżeli dobrze znasz angielski, to radzę ci skontaktować się z twórcą moda i poprosić o jego zaktualizowanie do wersji 1.1. Wiem, że kumpel powyżej napisał dokładnie to samo, ale nie ma innej rady. Ewentualnie możesz przekopać się przez różne wyszukiwarki: Google, Yahoo.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...