Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][mo creatures]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoż posiadam problem z modem Mo' Creatures połaczonym z teksturami do gry minecraft o nazwie Faithful 32x32.

Problem polega na :

Menu mo creatur jest okropne tu link do pokazania wam jak to wyglada:

- http://imageshack.us/photo/my-images/337/trolorlorlolro.jpg/

Mozna to jakos naprawic zeby dzialalo normalnie na tych tekturach bo bez tekstur dziala normalnie ale jak wgram tekstur packa to takie cos wyskakuje ;) z gory dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najpierw wgraj Mo'Creatures i jeśli wszystko dobrze działa to spróbuj dograć tekstury. Jeśli nie zadziała to zaktualizuj jave i sterwniki karty graficznej ;)

Opublikowano

Otoz to slyszałem ze istnieja jakies wersjie tych teksturech moglbys mi podeslac swoje skad pobierales? albo cos ;D

Bo jak juz wspomniałem przed wgraniem teksturek z mo creatures i tym meu jest wszystko ok dopiero po wgraniu wariuje grafika w menu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

otoz nie wiem czemu jak wgram mo creatures a pozniej tektury mpc patcher to wgl nie wkyrywa mi mo creatures i musze od nowa ... Wiem ze nie mozna udostepniac plikonw ale mozna porsic o plik .minecraft.jar/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ref

Otóż wytłumacze jeszcze raz

Robie tak

-Wgrywam tekstury za pomocom mc patchera

nastepenie wgrywam mo creatures włączam minecrafta i jak odpalam menu to jest takie brzydkie i nie przetłumaczone ;/ nie iwem czemu tak jest

Sprawa rozwiazana po przez wgranie Optifine ;) mozna zamknąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...